Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της πήρε ευχή από την εκκλησία – βίντεο από το μοναστήρι

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν μοναδικές στιγμές ως οικογένεια. Κρατούν τον γιο τους στην αγκαλιά τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα ως γονείς.

Η influencer μάλιστα, μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα.

Το πρωί του Σαββάτου (4/3), η ίδια με το μωρό της επισκέφτηκαν τη Μονή Αγίου Εφραίμ του Θαυματουργού, ώστε ο μικρός να πάρει την ευχή.

Μαζί τους ήταν και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο έξω από το μοναστήρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

«Αργήσαμε λίγο, αλλά πήγαμε να πάρει ευχή το νουνίτο μας», έγραψε η Ιωάννα Τούνη όταν έκανε repost το στιγμιότυπο.

Βόλτα στον Παρνασσό

Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει το ρόλο της μαμάς και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η ίδια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, πραγματοποίησαν την πρώτη τους οικογενειακή εξόρμηση μακριά από την Αθήνα με τον νεογέννητο γιο τους.

Συγκεκριμένα, ταξίδεψαν στην Αράχωβα, στο εξοχικό σπίτι του μοντέλου προκειμένου να ξεκουραστούν και να περάσουν ξέγνοιααστες στιγμές μακριά από την πρωτεύουσα.

Η influencer μοιράστηκε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους, στο οποίο ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της μέσα στο τελεφερίκ.

«53 ημέρες με τον Νουνίτο μου», έγραψε στη λεζάντα και τα likes έπεσαν «βροχή».

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

39χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι – “Μούδιασαν” όταν είδαν τι έκανε η babysitter (photos)