Ιωάννα Σιαμπάνη: «Ο Μάριος σίγουρα δεν κάνει για την Ελευθερία Ελευθερίου» (VIDEO)

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Ελευθερία Ελευθερίου, σχολίασε το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε μεταξύ της Καρολίνας και του Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star, την ώρα που οι φήμες τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια.

«Είναι κάτι που δεν το έχει συζητήσει δημόσια, δεν έχει πάρει θέση σε κάτι η Ελευθερία. Σίγουρα σαν φίλες έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα, που όμως φαίνεται να μην την επηρεάζουν άμεσα. Καλώς ή κακώς δεν είναι η πρώτη φορά που ακούει διάφορα τέτοια σχόλια» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Σιαμπάνη.

«Όλους μας εξέπληξε αυτό που παρακολουθήσαμε στο Survivor. Από ‘κει και πέρα θα φανεί» πρόσθεσε στη συνέχεια, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει προσωπικά τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Του Μάριου δεν του πήγαν τα πράγματα όπως τα περίμενε. Μπήκε με έναν σκοπό, όπως όλοι, να είναι ο μεγάλος νικητής του All Star, μιας και την πρώτη φορά δεν τα κατάφερε. Ακολούθησε ένα love story που φάνηκε ότι δεν θέλει να φανεί πολύ προς τα έξω και τον έβαλε σε αναμένα κάρβουνα. Προσπαθεί να δείξει τον αγωνιστικό του χαρακτήρα και να είναι όσο πιο αποδεκτός από την ομάδα του γίνεται» σχολίασε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Όσον αφορά την Ελευθερία Ελευθερίου και την επικείμενη είσοδό της στο παιχνίδι, η Ιωάννα Σιαμπάνη αναφέρει με νόημα: «Δεν νομίζω να συνδεθεί το ένα με το άλλο. Είναι κάτι που το συζητούσε. Από ‘κει και πέρα δεν έχει καταλήξει ακόμη. Προσπαθώ ως φίλη να τη συμβουλεύω, να της λεώ αυτό που είναι καλύτερο για εκείνη… που σίγουρα δεν είναι ο Μάριος».

Αντιδράσεις στο Instagram με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Δημοσίευσε ολόγυμνη φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

MasterChef: Πού είναι και τι κάνει σήμερα ο Χρήστος Μπάρκας – Viral η νέα του εικόνα