Ιωάννα Μαλέσκου: Πόσα θες να μας τρελάνεις;… η πιο ωραία εμφάνιση της χρονιάς του 2022 ! – φωτογραφία

Αφού είδε και αποείδε με τις αλλαγές που της επέβαλε ο ΣΚΑΪ για το Love It τελικά είδαμε την Ιωάννα Μαλέσκου, να βγάζει ξανά στην επιφάνεια όλα εκείνα που την έκαναν γνωστή μέσα απο τις εκπομπές του Μουτσινά.

Για όσους την μάθατε μέσα απο τον ΣΚΑΪ να σας θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, πριν κάνει το μεγάλο βήμα και μετακομίσει τηλεοπτικά από την Κρήτη και το KPHTH TV στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Φάληρο και τον ΣΚΑΪ, έκανε μερικές απο τις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, που άφησαν μάλιστα εποχή.

Στον ΣΚΑΪ όμως, το στυλ της άλλαξε και έγινε πολύ συντηρητικό και ακόμα δεν ξέρουμε αν την φαεινή ιδέα την είχε η ίδια ή το κανάλι, αφού ο κόσμος την αγάπησε όπως ήταν στην Κρήτη.

Στην τελική έτσι την γνώρισε και την αγάπησε ο κόσμος.
Κάτι τέτοιο είδαμε από την παλιά καλή Ιωάννα Μαλέσκου στην εμφάνιση που έκανε στο Love It και τον ΣΚΑΪ όπου έβγαλε τα προσόντα στο προσκήνιο μετά από 2 περίπου χρόνια.

Σeξ: Πέντε πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε έστω μία φορά

Τζίλιαν Άντερσον: Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αντί για μπάλες με ανδρικά μόρια – φωτογραφία