Ιωάννα Μαλέσκου: Πήρε αποστάσεις από συνεργάτη της για τον Νίκο Μπάρτζη

Το επεισόδιο με τον Νίκο Μπάρτζη στο πλατό του «Love it» φαίνεται ότι έχει συνέχεια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα πρέπει να ευχαριστεί τον Θεό που οι συνεντεύξεις με τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη ανήκουν στο παρελθόν.

Και οι δύο παίκτες του «Survivor 2021» έφτασαν στο στούντιο διαβασμένοι, πλήρως ενημερωμένοι για τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Σκάι, την εκπομπή στην οποία, βάσει συμβολαίου, είναι υποχρεωμένοι να δώσουν την πρώτη τους συνέντευξη μετά από την αποχώρησή τους από το παιχνίδι. Και οι δύο είχαν παράπονα για τα όσα ειπώθηκαν όσο εκείνοι βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο και δεν είχαν πρόσβαση στα ελληνικά ΜΜΕ.

Όμως, ο Νίκος Μπάρτζης πήγε την κόντρα ένα βήμα πιο πέρα. Όχι απλώς ενημερώθηκε αλλά είχε τα επίμαχα αποσπάσματα στο κινητό του για να είναι έτοιμος σε περίπτωση που οι συντελεστές της εκπομπής αρνηθούν ότι είπαν αυτά για τα οποία τους κατηγορεί.

Το αποτέλεσμα είναι ότι, όταν ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος, ο κεντρικός σχολιαστής της εκπομπής σε ό,τι έχει να κάνει με το «Survivor 2021» βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν άκουσε τον εαυτό του να λέει αυτά ακριβώς που είχε αρνηθεί ενώ για μερικά λεπτά η αμηχανία στο πλατό κοβόταν με το μαχαίρι.

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της εκπομπής η κάμερα του «Ευτυχείτε» συνέλαβε την Ιωάννα Μαλέσκου στο αυτοκίνητό της να βγαίνει από το στούντιο για να καταγράψει τις αντιδράσεις της.

«Αμήχανη η στιγμή; Έτσι φάνηκε; Όχι ρε παιδιά, μια χαρά και ο άνθρωπος και όλα. Ο άνθρωπος έβγαλε το κινητό γιατί ήθελε να πει κάτι και για να ξεκαθαριστεί έγινε και αυτό. Δεν ξέρω τι είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος. Ρωτήστε τον ίδιο.

Όλα καλά», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία φρόντισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά – η πρώτη ήταν στη διάρκεια της εκπομπής- να κρατήσει αποστάσεις από τον συνεργάτη της.

Ανέκδοτο: Ο φιλόλογος στην 3η Λυκείου βάζει έκθεση στους μαθητές …! Τρελό γέλιο

Χamos

EURO 2020: Αρχίζει η πιο μεγάλη γιορτή της Ευρώπης