Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύεται πριν γεννήσει – H αγγελία γάμου της παρουσιάστριας

Μπορεί φέτος να έμεινε εκτός τηλεοπτικών πλατό, όμως η ζωή της επιφύλαξε το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να επιθυμεί μια γυναίκα. Τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου η Ιωάννα Μαλέσκου και ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Δανιάς θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι, όπως άφησε να εννοηθεί η παρουσιάστρια σε ανάρτηση που έκανε όπου κυριαρχούσε το baby pink.

Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το τρίτο μέλος της οικογένειάς τους που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Όμως, πριν έρθει στον κόσμο η μικρούλα ο μπαμπάς και η μαμά της σκοπεύουν να επισφραγίσουν τη σχέση τους -σε εκκλησία ή στο δημαρχείο, δεν ξέρουμε ακόμα.

Η αγγελία του γάμου δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ροζοσπάστης όπου την εντόπισε το εκπαιδευμένο μάτι της Soula Glamorous, της δημοφιλούς διαδικτυακής περσόνας που ο λογαριασμός της στο Instagram είναι το «ευαγγέλιο» των followers της ελληνικής showbiz.

Διαβάζουμε λοιπόν: «Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής» αναγράφεται στην αγγελία, η οποία οφείλει να δημοσιευτεί το διάστημα από 6 μήνες έως 15 ημέρες πριν από τον γάμο.

Πηγή:ieidiseis.gr

«Σάρωσε» χθες ο Σασμός: Η σκηνή που συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό – Αποθέωση στο Twitter για αυτή την ερμηνεία

Κέιτ Μίντλετον: Φόρεσε μαντήλα, έβγαλε τα παπούτσια της και έγινε viral