Ιωάννα Μαλέσκου: Η Ιωάννα Μαλέσκου “σφάζει” με το γάντι τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Με ένα retweet μέσα στο υπονοούμενο απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στα όσα ανέφερε για τον ίδιο στην τελευταία της συνέντευξη η τηλεπαρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου.
Σε συνέντευξη της στο Θέμη Γεωργαντά – στην εκπομπή after dark, είχε πει για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Είχε αναφέρει για εμένα και την Δανάη Μπάρκα ότι φοράμε στολή εργασίας. Με κρίνει ως τι; Ας σταματήσουμε να γινόμαστε τιμητές των πάντων. Ναι βάζω τη στολή εργασίας μου γιατί…

είναι τα ρούχα μου αυτά. Θεωρώ πολύ άσχημο να προσπαθώ να μπω στα παπούτσια σου, στα μονοπάτια σου και στα βήματά σου χωρίς καν να είμαι εσύ. Δεν τα συζητώ αυτά με τους φίλους μου, ξεπερνώ το παρεϊστικο, το κεκλεισμένων των θυρών και το μοιράζομαι με τον κόσμο, που μπορεί να πει μωρέ λες αυτή η γυναίκα; Σε βάθος χρόνου όλα φαίνονται, αλλά κάποια στιγμή γεμίζει ο ασκός του Αιόλου. Έχω απίστευτη υπομονή κι ανεκτικότητα αλλά κάποια στιγμή λες φτάνει ρε παιδί μου όταν εσύ δεν μπαίνεις σε τέτοια μονοπάτια και δεν είναι του χαρακτήρα σου. Εγώ ποτέ δεν θα κιτρινίσω».
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε retweet συγκεκριμένα σε ανάρτηση που έδειχνε ένα ζωγράφο να αναπαριστά σε πίνακα ένα……γραφικό τοπίο και σχολίαζε: «Και κάπου εδώ ανάμεσα στο παλάτι και το ποτάμι ίσως να υπάρχει μια μικρή Μαλέσκου».

Ζώδια: Οι 3 μεγαλύτεροι ζημιάρηδες του ζωδιακού

Survivor “ΣΟΚ”: Μετά τις συνεχόμενες ήττες, έφυγαν από την παραλία