Ιωάννα Μαλέσκου Δούλευε ως σερβιτόρα: «Για μένα ντροπή είναι να μην εργάζεσαι…»

March 23, 2021

Ιωάννα Μαλέσκου Δούλευε ως σερβιτόρα: «Για μένα ντροπή είναι να μην εργάζεσαι…» «Για μένα ντροπή είναι να μην εργάζεσαι…»

Για την περίοδο που είχε εργαστεί ως σερβιτόρα και τα απαξιωτικά σχόλια που είχε ακούσει μίλησε στον αέρα της εκπομπής Love It η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παροθυσιάστρια του ΣΚΑΪ με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεβργίου για τη σύντροφό του Δανάη Μιχαλάκη θυμήθηκε και την περίοδο που και η ίδια χρειάστηκε να εργαστεί ως σερβιτόρα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το ΦΛΕΡΤ του Μάριο Χεζόνια

Πολύ πριν να γίνει παρουσιάστρια, όταν εργαζόταν ως αναπληρώτρια και δεν είχε χρήματα, η Ιωάννα Μαλέσκου εργάστηκε ένα καλοκαίρι ως σερβιτόρα. Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε και ένα περιστατικό που συνέβη, όταν κάποιος της μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Ιωάννα Μαλέσκου ΗΛΙΚΙΑ ΥΨΟΣ ΚΙΛΑ: Σιτεμένη μας Συστήθηκε στον ΣΚΑΙ!

«Θυμάμαι μια περίοδο στη ζωή μου που ήμουν αναπληρώτρια και δεν είχα χρήματα γιατί ήταν καλοκαίρι και δε μπορούσα να κάνω ιδιαίτερα. Έπρεπε να εργαστώ για να παραμείνω στην Κρήτη σε έναν πάρα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό. Εργάστηκα για πρώτη φορά ως σερβιτόρα», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ: ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΕΙΔΥΛΛΙΟ” ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, θυμάμαι ότι δουλεύοντας πλέον στην τηλεόραση, βρέθηκε ένας άνθρωπος που μου είπε, “Εγώ θυμάμαι τότε που σερβίρατε καφέ” με μια διάθεση απαξιωτική και είχα ενοχληθεί, όχι για ‘μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει αλλά δεν έχουν μια αντίστοιχη δουλειά και νιώθουν άσχημα που κάνουν μια τέτοια δουλειά… Για μένα ντροπή είναι να μην εργάζεσαι όχι να εργάζεσαι κάπου έστω και προσωρινά, αλλά τίμια πάντα».

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Επιχείρησαν να με παρενοχλήσουν δύο φορές σε κάστινγκ για ταινία”

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον Θανάση Βέγγο