Menu

Ιωάννα Μαλέσκου αρνείται να μιλήσει για τον Βαγγέλη Περρή

Αν νιώσω ότι υπάρχει μια εμμονή, μια εχθρότητα, μπορώ να χαμογελάσω και να προχωρήσω” υπογραμμίζει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Λίγες ώρες πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα με το TV Queen στο OPEN, η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “I love Σου Κου” και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα το πρωί της Κυριακής στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στις κριτικές και ειδικά σε εκείνες που δέχεται περιοδικά όσο και στην γνώμη του Βαγγέλη Περρή.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου παραδέχθηκε ότι “έχω περάσει από διάφορα στάδια στην τηλεόραση. Θα έλεγα ότι πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου, του εαυτού μου, δεν επέτρεψα να φανεί και δεν τα ενεργοποίησα για διάφορους λόγους. Φέρω ευθύνη και εγώ μέσα σε αυτούς τους λόγους. Όμως στέκομαι στο τώρα και σε αυτό που μπορώ να κάνω καλύτερα. Νιώθω ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου”.

“Τα αρνητικά σχόλια είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα, όπως και τα θετικά. Δεν περιμένω από τους ανθρώπους, ούτε επαγγελματικά ούτε γενικά, να με επαινέσουν. Δεν χρειάζομαι υποκλίσεις δίπλα μου, θέλω άτομα που θα μου δείξουν κάτι που μπορεί να μην έχω προσέξει. Κάτι που μπορώ να βελτιώσω. Αν νιώσω ότι υπάρχει μια εμμονή, μια εχθρότητα, τότε είτε θα χαμογελάσω και θα προχωρήσω είτε θα πω “δεν πειράζει, εντάξει”. Όλα είναι καλά”.

“Έχεις ενοχληθεί με κάποια πράγματα που μπορεί να έχει πει για σένα ο Βαγγέλης Περρή;” ρώτησε ο δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια να απαντά, με χαμόγελο, ως εξής. “Δεν θέλω να μιλήσω για αυτόν τον άνθρωπο. Με ρωτάς φυσικά και πρέπει να απαντήσω αλλά δεν έχω να πω κάτι για αυτόν. Προφανώς επειδή δεν τον γνωρίζω, δεν με γνωρίζει και δεν έχω προσωπική επαφή μαζί του και ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει. Με λογικό τρόπο. Αν κάτι δεν είναι αληθινό, δεν επιτρέπω πλέον να με επηρεάζει”.

Written by admin

Exit mobile version