«Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε στο κέντρο απεξάρτησης»: Η Άννα Βίσση μιλά 1η φορά για τον εθισμό της Σοφίας Καρβέλα

Στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή “Τετ α τετ” παραχώρησε μια συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις η Άννα Βίσση. Μίλησε για τον Νίκο Καρβέλα και τον χωρισμό τους αλλά και για την δύσκολη περίοδο που πέρασε η κόρη της Σοφία, όταν προσπαθούσε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

Το διαζύγιο με το Νίκο Καρβέλα και οι επόμενες σχέσεις

«Θέλαμε να χωρίσουμε, δεν είναι ότι δεν θέλαμε αλλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Αν θες και οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο ή και οι άντρες που είναι μαζί μου, κάποιες φορές παρεξηγούσαν την σχέση μου και την σύγκριναν. Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή καλύτερης μητέρας δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος» είπε η τραγουδίστρια.

Η κόρη της και η αποτοξίνωση της από το αλκοόλ

Αναφερόμενη στην δύσκολή περίοδο που πέρασε η κόρη της Σοφία με τον εθισμό της στο αλκοόλ και την απεξάρτηση είπε: «Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε σε αυτό το κέντρο που θέλησε να μπει και να αποτοξινωθεί. Μια δύσκολη περίοδος για εκείνην ειδικά». Μιλώντας για τους εγγονούς της είπε: Με βρίσκει το «γιαγιά» σε μια πιο χαλαρή στιγμή της ζωής μου».

@thevissiexperience ΤΕΤ Α ΤΕΤ, πρεμιερα, Κυριακη 29 Οκτωβριου, Alpha Κυπρου❤️ #annavissi #annavissiofficial #vissi #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial ♬ original sound – TheVissiExperience⚡️ Τα 19.000.000 συμβόλαιο του Φουρνιέ, η προοπτική της Euroleague και ο Ολυμπιακός

Πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ποιος Θα Κριθεί Ο Δολοφόνος Της Κόρης Μου;

Η Daniella Salvi ποζάρει και μας αφήνει με ανοιχτό το στόμα (ΦΩΤΟ)