Ημέρα Εορτασμού για το Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο, Δηλώνει Εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, η οποία μίλησε για τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί ενόψει του τελικού του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Οι αστυνομικοί βρίσκονται εδώ και δύο μέρες σε ετοιμότητα, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προετοιμάζεται για αυτήν τη μέρα εδώ και πολλούς μήνες», δήλωσε η κ. Δημογλίδου, προσθέτοντας:

«Η διοργάνωση αυτή είναι ένα μεγάλο γεγονός για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είναι απαραίτητα τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας».

Συνέχισε την ανάγκη για τους κατοίκους να έχουν διαπίστευση για να μπορούν να κυκλοφορούν στην περιοχή, καθώς και το γεγονός ότι η Γραμμή 1 του ΗΣΑΠ δεν θα λειτουργεί από τις 5 το απόγευμα. Συνεπώς, ο μόνος τρόπος μετακίνησης θα είναι είτε από το Νέο Φάληρο για τους φίλους του Ολυμπιακού, είτε από το ΟΑΚΑ με λεωφορεία για τους οπαδούς της Φιορεντίνα, είτε από τις στάσεις του ΗΣΑΠ για τους κατόχους εισιτηρίων των δύο ομάδων.

«Σε τέτοια μεγάλη εκδήλωση, με διεθνή ενδιαφέρον, οι κίνδυνοι είναι πολλοί και γι’ αυτόν τον λόγο θα συμμετέχουν η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ μέσα στο γήπεδο. Το πρωί της Κυριακής έγινε αναλυτικός έλεγχος ασφαλείας σε ολόκληρο το γήπεδο από την Ελληνική Αστυνομία. Η ασφάλεια των φιλάθλων είναι πλήρως διασφαλισμένη, ακόμα και κατά την αποχώρησή τους μετά τη λήξη του αγώνα».

Τέλος, η κ. Δημογλίδου επισήμανε ότι οι οπαδοί θα αποχωρήσουν από το γήπεδο υπό την επίβλεψη των αστυνομικών, με μέσα μεταφοράς που θα τους οδηγήσουν πίσω στα σπίτια τους. Τα μέτρα ασφαλείας θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι ότου αποχωρήσει ο τελευταίος οπαδός από την περιοχή του γηπέδου.

Written by admin

Latest

Διέρρευσε 54 χρόνια μετά: Η βάφτιση του γιου της Τζένης Καρέζη, η απαστράπτουσα μαμά και η διάσημη νονά

Εορτασμός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου: Δηλώνει εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας