I’m celebrity… get me out of here: Το reality που σαρώνει στη Μ. Βρετανία έρχεται στον Antenna

Χamos

Ανακοινώθηκε και επισήμως ότι τα δικαιώματα του reality επιβίωσης που αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο κατοχυρώθηκαν στον ΑΝΤ1 όπου θα το δούμε την ερχόμενη σεζόν.

Στη Μεγάλη Βρετανία σκίζει. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές εκπομπών, ακόμα και εν ενεργεία πολιτικοί έχουν δοκιμάσει τις  αντοχές τους και το ταλέντο τους στην επιβίωση στο προκλητικό  reality show που χαλάει κόσμο.

Αλλά και οι Η.Π.Α. δεν πάνε πίσω. Η απόφαση της Κέιτλιν Τζένερ να πάρει  μέρος στο αντίστοιχο αμερικάνικο show λέγεται ότι έφερε γκρίνιες στο εσωτερικό της οικογένειας Τζένερ – Καρντάσιαν, με κάποια από τα πιο επιφανή μέλη της φατρίας να πνέουν μένεα κατά του πρώην συζύγου της Κρις Τζένερ.

Στην Ελλάδα το «I’m celebrity… get me out of here» θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στην έκδοση «The Castel Edition».

Οι διάσημοι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα στοιχεία της φύσης και ένα σωρό ακόμα δυσκολίες σε ένα μισοερειπωμένο μεσαιωνικό κάστρο στην Πολωνία και… όποιος αντέξει, άντεξε. Οι υπόλοιποι θα αναφωνήσουν «I’m celebrity… get me out of here».

Για την ιστορία, η εκπομπή, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το ’12, είναι από  τις πιο «δύσκολες» για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι εκτίθενται σε ακραίες κακουχίες. «Κυκλοφορεί» σε εκδοχές  -το «The Castel Edition» είναι μία από αυτές- και έχει διχάσει το κοινό στις χώρες όπου προβάλλεται.

Τα ονόματα του παρουσιαστή και των συμμετεχόντων είναι φυσικά άγνωστα για την ώρα.

Δείτε απίστευτα πλάνα από το κάστρο όπου θα  γίνουν τα γυρίσματα:

Χamos

Στις 28 Μαΐου η μεγάλη συνάντηση μετόχων των ΕΛΠΕ

Χamos

Απεβίωσε η διεθνώς καταξιωμένη μεσόφωνος της ΕΛΣ Γιολάντα ντι Τάσσο