Spoiler tv: I’m a Celebrity… Get Me Out of Here

I’m a Celebrity… Get Me Out of Here – Ο ANT1 ανακοίνωσε το νέο ριάλιτι της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Με το πρωτότυπο τηλεοπτικό του πρόγραμμα το κανάλι του Αμαρουσίου έρχεται να μας καταπλήξει. Με τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό το I’m a Celebrity… Get Me Out of Here – The castle edition έρχεται στην Ελλάδα και θα κάνει πάταγο.

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να δώσει την παρουσίαση στον Τανιμανίδη, που μετά την Φάρμα θα κάνει και δεύτερο ριάλιτι στον σταθμό του Αμαρουσίου.

 

Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει το καστ και μετά την επιλογή θα έχουμε τα γυρίσματα το καλοκαίρι, έτσι να είναι έτοιμος ο σταθμός το φθινόπωρο να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι με μεγάλες προσδοκίες για εντυπωσιακή πορεία.

Κάτι εντελώς διαφορετικό!
Με επώνυμους παίκτες που θα ζήσουν στα άκρα. Το ριάλιτι θα γυριστεί στη Πολωνία σε ένα παλιό κάστρο. Εκεί οι επώνυμοι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με δυσκολίες, δοκιμασίες και αντιξοότητες προσπαθώντας να επιβιώσουν. Με πολλές δοκιμασίες οι επώνυμοι παίκτες θα ξεπεράσουν τα όρια τους στην προσπάθεια να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

Η νέα παραγωγή της Silverline Media Productions έρχεται για να μας δώσει μία τηλεοπτική ανεπανάληπτη εμπειρία.

Με τον Maarten Meijs ο οποίος ηγείται της Global Entertainment ITV Studios να δηλώνει: «Η castle εκδοχή του “I’m A Celebrity” στην Ουαλία ήταν το μεγαλύτερο πρόγραμμα του 2020, καταγράφοντας τεράστια ποσοστά τηλεθέασης ως η πρώτη παρουσίαση που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη διεθνή μας ομάδα, καθώς και για τους πελάτες μας. Ως επακόλουθο αυτής της επιτυχίας, βρήκαμε μια εναλλακτική τοποθεσία στην Πολωνία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα χρησιμοποιήσει το κάστρο μας εκεί».

Παλαιότερα είχε ακουστεί ο τίτλος «Είμαι Celebrity… Σώστε με!», ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν το παιχνίδι θα λανσαριστεί έτσι ακριβώς.

Οι Έλληνες celebrities θα δεχτούν να μπουΝ σε ένα τέτοιο ριάλτι; Αν απαντήσουν καταφατικά πόσα θα πρέπει να σκάσει ο ΑΝΤ1;

Αυτό είναι το σενάριο του παιχνιδιού!

Θα έχουμε 12 διάσημους Έλληνες, και εδώ δεν υπάρχουν ομάδες, αλλά όλοι θα παίζουν για τον εαυτό τους. Το ριάλιτι θα γυριστεί σε ζούγκλα της Νοτίου Αμερικής, και οι παίχτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολύ φρικιαστικές και αηδιαστικές δοκιμασίες.

Οι παίχτες θα έχουν απέναντι τους πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως κροκόδειλους, σκορπιούς, περίεργα σκουλήκια, ακρίδες, και πολλά φίδια, αλλά και μια μεγάλη γκάμα από διάφορα κατοικίδια της ζούγκλας.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να είστε μέσα σε μια γυάλα γεμάτη με κατσαρίδες, ή να έχετε μέσα στο στόμα σας μια τεράστια αράχνη και να πρέπει να μείνει ζωντανή, και ένα κοκτέιλ από αίμα διάφορων σκαθαριών και κατσαρίδων που θα πρέπει να το κατεβάσετε με την μία. Σαν υποβρύχιο ένα πράγμα.

Η τελευταία δοκιμασία έχει οδηγήσει πολλούς παίχτες σε παλινδρόμηση, και όλα αυτά φυσικά on camera.

Υπάρχει μια περίπτωση λόγο πανδημίας το ριάλιτι να μην γυριστεί σε ζούγκλα, αλλά σε κάποιο τρομακτικό κάστρο της Αγγλίας κάτι που το είδαμε να συμβαίνει και στο ξένο format.

Όποιος δεν αντέχει αυτές τις φρικτές δοκιμασίες έχει ένα τρόπο να την γλυτώσει. Να φωνάξει ««I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!» και να αποχωρήσει.

Αν νομίζεις ότι μπορείς να αντέξεις τέτοιες δοκιμασίες και είσαι διάσημος, τότε να είσαι έτοιμος να δηλώσεις συμμετοχή.

Μια νέα εμπειρία σε περιμένει, και εμείς θα σε θαυμάζουμε από τον καναπέ μας. Τουλάχιστον για όσα από αυτά αντέχουμε να δούμε…

Τσιτσιπάς: «Πρόκληση το ματς με Μουζέτι»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Πρόκληση το ματς με Μουζέτι»

Χamos

GNTM 4: Κλείδωσε ο Γιώργος Καράβας