Ήλιος Β Κύκλος: Ποιοι πρωταγωνιστές θα συνεχίσουν τη δεύτερη σεζόν

Ήλιος Β Κύκλος: Ποιοι πρωταγωνιστές θα συνεχίσουν τη δεύτερη σεζόν

Η αγαπημένη μας σειρά μας αποχαιρέτησε για αυτή τη σεζόν, με ένα ηχηρό φινάλε που θα μείνει αξέχαστο. Αφού αποχαιρετήσαμε τον Δήμο και τον Φίλιππο, γεννάται το εξής ερώτημα: Ποιοι πρωταγωνιστές θα συνεχίσουν τη δεύτερη σεζόν, στη σειρά Ήλιος; Ήλιος Β Κύκλος: Ποιοι πρωταγωνιστές θα συνεχίσουν τη δεύτερη σεζόν Στο καστ θα…

Οι πρωταγωνιστές που συνεχίζουν
Ο Ήλιος έρχεται ξανά τον Σεπτέμβριο, με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές να δίνουν το πιστό τους ραντεβού, στη δεύτερη σεζόν. Ο Γιώργος Καραμίχος (Δημήτρης) και η Ντόρα Μακρυγιάννη (Αλίκη) συνεχίζουν δυναμικά, με το ζευγάρι αυτό να περνάει από νέες δυσκολίες. Στο πρωταγωνιστικό καστ θα δούμε επίσης και την Ευγενία Δημητροπούλου (Λήδα).

Στο πλευρό της θα είναι ο Νικήτας (Πέτρος Λαγούτης), ο οποίος θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα την δεύτερη σεζόν. Δυστυχώς, θα αποχαιρετήσουμε οριστικά τον Αντίνοο Αλμπάνη (Φίλιππος), αλλά και τον Μάριο Αθανασίου (Δήμος). Οι ήρωες αυτοί μπορεί να επιστρέψουν, ως ανάμνηση.

Σύμφωνα με το MYtv για την δεύτερη σεζόν, ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς Ήλιος θα είναι και η Ελένη (Ελένη Βαΐτσου), την οποία είδαμε στα τελευταία επεισόδια. Στον δεύτερο κύκλο θα επηρεάσει σημαντικά την πλοκή, με την ίδια να βρίσκεται στο επίκεντρο αρκετές φορές.

Αναμένεται να δούμε αν θα συνεχίσει η αγαπημένη μας Διώνη (Αλεξάνδρα Ταβουλάρη).

ΕΜΑ: Η πρόσβαση στα εμβόλια πρέπει να εξασφαλιστεί για «όλο τον κόσμο»

ΕΜΑ: Η πρόσβαση στα εμβόλια πρέπει να εξασφαλιστεί για «όλο τον κόσμο»

leonidas-koutsopoulos:-ti-ekane-meta-to-telos-tou-masterchef-5

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος πετάει