Ήλιος Β Κύκλος: Όλοι γλιτώνουν, εκτός από έναν

Ήλιος Β Κύκλος: Όλοι γλιτώνουν, εκτός από έναν

Η βόμβα έκρυψε τον ήλιο και την χαρά. Η δεξίωση του Δημήτρη και της Αλίκης κυλούσε υπέροχα, μέχρι που όλα διαλύθηκαν μέσα σε μια στιγμή. Η βόμβα έσκασε, με το κοινό να αγωνιά για τη συνέχεια. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Ήλιος έρχεται τον Σεπτέμβριο, με πολλές απώλειες που θα συγκλονίσουν. Πώς θα ξημερώσει η επόμενη μέρα στην Καβάλα;

Ήλιος Β Κύκλος: Όλοι γλιτώνουν, εκτός από έναν

O Δημήτρης και η Αλίκη παραμένουν ενωμένοι ως το τέλος. Η μοίρα επιφυλάσσει άσχημα παιχνίδια τη νέα σεζόν, με τους πρωταγωνιστές να μπλέκονται σε νέες περιπέτειες. Νέοι χαρακτήρες έρχονται, φέρνοντας μαζί τους πολλές ανατροπές και νέες υποθέσεις που θα καθηλώσουν. Τί θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς;

Κι όμως, η βόμβα αυτή θα αφήσει πολλούς τραυματισμένους, σωματικά και ψυχικά. Σύμφωνα με το MYtv, ο Φίλιππος δε θα καταφέρει να βγει ζωντανός από το κτήμα. Ο δεύτερος κύκλος στη σειρά Ήλιος θα ξεκινήσει χωρίς αυτόν και τίποτα δε θα είναι όπως πριν. Ο Δημήτρης και η Αλίκη θα προσπαθήσουν να συνέλθουν, το σοκ, όμως, θα είναι μεγάλο για όλους.

Η Διώνη θα επιβιώσει και θα συνεχίσει στη νέα σεζόν, παλεύοντας για δικαίωση. Στο πλευρό της θα σταθεί το ζευγάρι, ενώ η Λήδα θα μπλέξει σε νέες περιπέτειες. Ο Δήμος έχει αποχαιρετήσει οριστικά την Καβάλα, κλείνοντας την πόρτα πίσω του οριστικά. Θα μείνει δίπλα στον Νικήτα, με τη ζωή τους να φαίνεται στην αρχή ήρεμη, χωρίς, όμως, να είναι.

Η Ελένη και η Μαριάνθη θα βρίσκονται κοντά στον Δημήτρη, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να τις προστατεύσει. Όλοι θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν τη ζωή τους από το μηδέν, με την ανάμνηση του Φίλιππου να βρίσκεται στις καρδιές τους. Ποιος να το πίστευε πως τη στιγμή που τους αποχαιρετούσε για να φύγει στο εξωτερικό, θα έφευγε για πάντα.

Νέες εξελίξεις έρχονται. Ο δεύτερος κύκλος στη σειρά Ήλιος προβλέπεται γεμάτος ανατροπές και έντονο σασπένς.

Spoilers

Κορονοϊός: 42χρονος με μυοκαρδίτιδα μετά το εμβόλιο της Pfizer

Spoilers

Survivor spoiler: Ο Σάκης είπε στην Μαριαλένα το σ’ αγαπώ