Ήλιος β’ κύκλος: Ο Δημήτρης ορκίζεται να βρει τον δολοφόνο

Ήλιος β’ κύκλος: Ο Δημήτρης ορκίζεται να βρει τον δολοφόνο

Ήλιος β’ κύκλος: Ο Δημήτρης ορκίζεται να βρει τον δολοφόνο

Το τελευταίο επεισόδιο άφησε σε σοκ τους τηλεθεατές, αφού η μεγάλη έκρηξη διέλυσε τα πάντα. Το πάρτι του γάμου του Δημήτρη και της Αλίκης κατέληξε σε τραγωδία. Θύμα υπήρξε ο Φίλιππος, ο οποίος δεν κατάφερε να βγει ζωντανός. Οι ήρωες βυθίζονται στη θλίψη και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα: πόνος, λύπη, οργή! Η Αλίκη δε μπορεί να πιστέψει πώς ο Φίλιππος, ο άντρας των παιδιών της είναι νεκρός. Παρομοίως, η Λήδα θρηνεί τον πρώτο της έρωτα και τον πατέρα του γιου της, Πέτρου.

Όλοι οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε κατάσταση αμόκ, με τη μητέρα του Αλεξάνδρα και τη σύντροφό του, τη Διώνη, να βιώνουν τον απόλυτο χαμό. Ο δεύτερος κύκλος στη σειρά Ήλιος δε θα βρει όλους τους ήρωες με σταυρωμένα τα χέρια και πρώτος πρώτος ο Δημήτρης μπαίνει στην αντεπίθεση.

Ο Λαϊνάς δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός πως ο φίλος του χάθηκε. Ο ίδιος νιώθει ένοχος που δεν προέβλεψε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στο πάρτι του γάμου του. Νιώθει ένοχος που δεν τον προστάτεψε!

Έτσι, σύμφωνα με το TV24, στόχος της ζωής του γίνεται πλέον να βρει τον δολοφόνο του Φιλίππου και να τον κλείσει στη φυλακή μια για πάντα!

Ο Δημήτρης ορκίζεται στην Αλίκη και τα παιδιά της ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί ο εγκληματίας. Την ίδια στιγμή, προσπαθεί όσο μπορεί να τους προστατεύσει. Ύστερα από αυτή τη δολοφονία, κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής.

Ο δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά τους και κανείς δε γνωρίζει τα πραγματικά του κίνητρα. Πολλοί ζουν με το φόβο ότι θα επιστρέψει για εκείνους.

Ο δεύτερος κύκλος στη σειρά Ήλιος, λοιπόν, αναμένεται να επιστρέψει πολύ δυναμικά, ενώ ο Δημήτρης θα μας δείξει ένα άλλο του πρόσωπο!

Spoilers

Φονικό στα Γλυκά νερά: Το ρεσιτάλ ερμηνείας του δολοφόνου όταν είδε τους αστυνομικούς

Spoilers

Βίκυ Καγιά: Αποκλειστικό … αλλάζει εντελώς το Shopping Star