Ήλιος 2ος κύκλος: Η μικρή Μαριάνθη εξαφανίζεται

– Σε πανικό ο Δημήτρης

Ήλιος Β Κύκλος: Η μικρή Μαριάνθη εξαφανίζεται - Σε πανικό ο Δημήτρης

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Ήλιος, είδαμε τον Δημήτρη να ψάχνει μανιωδώς την μικρή του Μαριάνθη, πριν την έκρηξη. Μόλις ανακάλυψε πως κάτι πηγαίνει στραβά, ειδικά μετά την εξαφάνιση του Χρήστου, φώναξε σε όλους να απομακρυνθούν από το κτήμα. Βέβαια, η βόμβα έσκασε και όλοι βρέθηκαν στο έδαφος.

Ήλιος Β Κύκλος: Η μικρή Μαριάνθη εξαφανίζεται – Σε πανικό ο Δημήτρης

Ανάμεσα στους βαριά τραυματισμένους καλεσμένους, ο Δημήτρης και η Αλίκη ψάχνουν τα παιδιά τους. Το σοκ είναι μεγάλο και η στιγμή πολύ κρίσιμη. Όσοι έχουν τις αισθήσεις τους καλούν ασθενοφόρα, ενώ άλλοι παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Η Μαριάνθη, όμως, απουσιάζει…

Καπνός, φλόγες και άνθρωποι στο έδαφος, τραυματισμένοι και τρομοκρατημένοι. Ο Δημήτρης τους προσπερνάει όλους, ουρλιάζοντας το όνομα της κόρης του. Η Ελένη βρίσκεται εκεί, έχοντας τις αισθήσεις της, γεμάτη τύψεις για το κακό που τους βρήκε. Άλλωστε, η ίδια ήξερε πολύ καλά τι συνέβαινε και δεν ειδοποίησε ποτέ.

Ο Δημήτρης και η Αλίκη τρέχουν να δουν αν τα παιδιά τους είναι καλά, όμως η Μαριάνθη αγνοείται.

Τότε είναι που ο πανικός ξεκινάει. Η Ελένη καταρρέει στα χέρια του Δημήτρη, ενώ οι σκέψεις πως το παιδί τους βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της έκρηξης, τσακίζει τα σωθικά των πρωταγωνιστών.

Στο τέλος, η Μαριάνθη εντοπίζεται στη σειρά Ήλιος, χωρίς σοβαρά τραύματα από την έκρηξη. Όλοι την αγκαλιάζουν τρυφερά, με την Ελένη να συνειδητοποιεί πως εξαιτίας της, θα έχανε το παιδί της.

Πρέπει να μιλήσει, πρέπει να πει στον Δημήτρη όλα όσα ήξερε. Μέσα της δειλιάζει.

Θα καταφέρει να αποκαλύψει την αλήθεια;

 

funny

Ανέκδοτο: Η Cindy Crawford και ο… Γιώργης …! Τρελό γέλιο

NEWS

Droulias Brothers: Θετικός στον κορονοίο και με πυρετό ο πλήρως εμβολιασμένος με Pfizer Κωνσταντίνος Ντρούλιας