Ήλιος β κύκλος: Η αιμορραγία που οδηγεί στον θάνατο

Ήλιος β κύκλος: Η αιμορραγία που οδηγεί στον θάνατο

Η απόλυτη καταστροφή. Από το κτήμα της Αλίκης και του Φίλιππου δεν έχει μείνει τίποτα, παρά μόνο συντρίμμια και αποκαΐδια. Η σειρήνα του ασθενοφόρου, αλλά και της αστυνομίας θα στοιχειώσει τους πρωταγωνιστές. Η αιμορραγία του Φίλιππου θα φέρει τον τρόμο, στη σειρά Ήλιος. Τίποτα δε θα είναι όπως πριν.

Ήλιος β κύκλος: Η αιμορραγία που οδηγεί στον θάνατο

Πολλοί θα φέρουν σοβαρά τραύματα και εγκαύματα. Δυστυχώς, ελάχιστοι θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι από αυτή την ιστορία, καθώς όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Τη στιγμή του γαμήλιου πάρτι, ο Φίλιππος βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Ένα σπίτι που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου όλοι θα τρέξουν στο νοσοκομείο. Η αιμορραγία του Φίλιππου θα προκαλέσει μεγάλη σύγχυση, στη σειρά Ήλιος. Λίγοι θα καταφέρουν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Ο Δημήτρης θα τρέξει στο αστυνομικό τμήμα για να ερευνήσει την υπόθεση. Είναι αποφασισμένος να κλείσει στη φυλακή τον άνθρωπο που ευθύνεται για αυτή την τραγωδία.

Όλοι θα σπεύσουν στο πλευρό του Φίλιππου. Η Διώνη θα λυγίσει στα χέρια της Αλίκης, με την Αλίκη να φωνάζει πως εκείνη είναι ένοχη. Τύψεις και ενοχές θα την κυριεύσουν, με αποτέλεσμα να μη σκέφτεται λογικά. Στο σημείο αυτό θα είναι και τα παιδιά της, τα οποία θα της κρατούν το χέρι, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η αιμορραγία του Φίλιππου θα λήξει άδοξα, στη σειρά Ήλιος, σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό Τηλεόραση. Οι γιατροί θα ανακοινώσουν τον θάνατό του, με τον πανικό να σκορπίζεται παντού. Όλοι καταρρέουν.

Η Αλίκη θα κληθεί να μαζέψει τα σπασμένα κομμάτια της ζωής της. Ο πατέρας του παιδιού της χάθηκε, το σπίτι των ονείρων της διαλύθηκε. Όλα άλλαξαν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της…

 

Spoilers

Νάντια Μπουλέ: Φωτογραφίζεται με μαγιό στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιο γλυκιά από ποτέ

Spoilers

Survivor spoiler 28/06: Όλοι στα κάγκελα με τον Ηλία video