Ήλιος 2ος κύκλος: Οι δύο νέοι χαρακτήρες της σειράς

Ήλιος Β ΚΥΚΛΟΣ: Αυτοί είναι οι Δύο Νέοι Χαρακτήρες Της Σειράς

Ο Ήλιος στην Καβάλα θα αργήσει να φανεί, καθώς δύο νέοι χαρακτήρες έρχονται για να ταράξουν τις ισορροπίες. Ο Στέφανος και η Αθηνά θα απασχολήσουν ιδιαίτερα τους τηλεθεατές στα νέα επεισόδια, με τις ιστορίες τους να είναι γεμάτες μυστήριο και σασπένς.

Ήλιος Β ΚΥΚΛΟΣ: Αυτοί είναι οι Δύο Νέοι Χαρακτήρες Της Σειράς

Ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Αντιγόνη Φρυδά “εισβάλλουν” στη σειρά, φτάνοντας την αγωνία στα ύψη.

Δύο ήρωες διαφορετικοί, με μία κοινή γραμμή ζωής. Τί τους συνδέει και πόσο θα επηρεάσουν τους πρωταγωνιστές; Η τράπουλα ανακατεύεται ξανά, με δύο νέες υποθέσεις να βρίσκονται στο επίκεντρο της σειράς.

Η Αθηνά, την οποία θα υποδυθεί η Αντιγόνη Φρυδά, είναι μία αστυνομικός, η οποία θα επισκεφτεί σύντομα την Καβάλα. Θα πάει στο τμήμα για μία δική της προσωπική υπόθεση, την οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης. Όλη η ομάδα του θα εστιάσει στη νέα ηρωίδα και στη σκοτεινή της υπόθεση, χωρίς να γνωρίζει τα μυστικά της.

Πράγματι, η Αθηνά κρύβει πολλά. Τα κομμάτια του παζλ συνδέονται, όταν εμφανίζεται και ο ντεντέκτιβ Στέφανος (Δημήτρης Μοθωναίος). Οι δύο νέοι χαρακτήρες φέρνουν πολλές ανατροπές στη σειρά Ήλιος, καθώς γνωρίζονται από το παρελθόν. Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως, ταράζοντας τη ζωή των πρωταγωνιστών.

Σύμφωνα με το MYtv, ο Στέφανος δε θα αργήσει να εμπλακεί και με άλλους ήρωες. Όλα θα ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή. Τίποτα δε θα είναι όπως παλιά. Τα πάντα αλλάζουν στην Καβάλα…

 

funny

Ανέκδοτο: Ο Τοτός πάει μία μέρα στο σχολείο, με ένα μάτι πρησμένο και μελανιασμένο …! Τρελό γέλιο

ηθοποιος

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την εποχή που έπαιζε την Ερατώ 24 χρόνια μετά