Ήλιος Spoiler: Στιγμιότυπα από τον γάμο Δημήτρη και Αλίκης

Ο γάμος της χρονιάς έρχεται!

Ήλιος Spoiler: Στιγμιότυπα από τον γάμο Δημήτρη και Αλίκης

Είναι γεγονός! Ο γάμος της χρονιάς έρχεται, στη σειρά Ήλιος, με αποτέλεσμα η Αλίκη και ο Δημήτρης να πετούν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι πέρασε από 40 κύματα και κατάφερε να είναι μαζί, ως το τέλος. Ο έρωτάς τους αποδείχθηκε αληθινός, πηγαίνοντας κόντρα σε κάθε εμπόδιο. Το ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά του δημαρχείου, βάζοντας σφραγίζοντας αυτή την μεγάλη αγάπη.

Ήλιος Spoiler: Στιγμιότυπα από τον γάμο Δημήτρη και Αλίκης

Στο μεταξύ, όσο ο γάμος πραγματοποιείται, ο Φίλιππος δέχεται ένα ακόμη απειλητικό μήνυμα. Ζητάει την συμβουλή του Δημήτρη, χωρίς να γνωρίζει πως κάποιος τους παρακολουθεί. Την ίδια στιγμή, η Λήδα λέει το δικό της αντίο στον Νικήτα, ο οποίος φεύγει οριστικά για την Αθήνα. Ένα αντίο που τσακίζει τις ψυχές τους και φέρνει θλίψη στους δύο πρωταγωνιστές.

Η Αλίκη και ο Δημήτρης ετοιμάζονται για το χαρούμενο αυτό γεγονός, στη σειρά Ήλιος, με ένα κακό προαίσθημα να κυριαρχεί, όσο πραγματοποιείται ο γάμος τους. Η Αλίκη είναι πεπεισμένη πως κάτι θα πάει στραβά. Ένα προαίσθημα που δε την αφήνει να απολαύσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

 

Στο δημαρχείο βρίσκονται αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού. Ο Δημήτρης και η Αλίκη ανταλλάζουν όρκους αγάπης και υπόσχονται αιώνια πίστη και αφοσίωση ο ένας στον άλλον.

 

Βέβαια, χωρίς να αντιλαμβάνεται τον μεγάλο κίνδυνο που πλησιάζει. Η μεγάλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι με το πάρτι του γάμου… Όμως, ένας δε θα καταφέρει να παρευρεθεί σε αυτό.

 

neo-amyntiko-nomoschedio-apo-tous-gerousiastes-menentez-kai-roumpio-provlepei-f-35-gia-tin-ellada

Νέο αμυντικό νομοσχέδιο από τους γερουσιαστές Μενέντεζ και Ρούμπιο προβλέπει F-35 για την Ελλάδα μας

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα Πυροβολεί τον Οδυσσέα

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα Πυροβολεί τον Οδυσσέα