Ήλιος spoiler: Στιγμές θρίλερ στην σειρά «Θα τον σκοτώσω! Δεν θα γλιτώσει αυτή την φορά»

Ήλιος spoiler

Ο διοικητής στην σειρά Ήλιος, πλέον απειλεί ανοιχτά τον Χρήστο και τη Δάφνη, ενώ παρενοχλεί ανοιχτά πια τη Σοφία. Δημήτρης, Χρήστος και Νικήτας αναλαμβάνουν δράση.

 

Ο διοικητής Πάνος Σταματίου τελικά αποδεικνύεται όχι μόνο επικίνδυνος αλλά και αδίστακτος – δείτε τι εννοούμε. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Τμήμα, κανείς δεν τον είδε με καλό μάτι και όχι άδικα. Κυρίως ο Χρήστος, με τον οποίο ξεκίνησε μια άτυπη κόντρα. Ο διοικητής εμμονικά άρχισε να σκαλίζει την υπόθεση της Δάφνης και δεν δίστασε να βάλει τον υπαστυνόμο στη φυλακή για τον φόνο της, υποψία που καταρρίφθηκε μετά το βίντεο που έστειλε η γυναίκα στην αστυνομία. Την ώρα που ένα πτώμα εξαφανίζεται.

Ομως ο Σταματίου έχει πολύ πιο σκοτεινές πλευρές αφού είναι ο άνθρωπος που ο Χρήστος και η Δάφνη ψάχνουν για την κακοποίηση πολλών γυναικών. Μάλιστα δεν διστάζει να πλησιάζει ερωτικά τη Σοφία. «Πρέπει να σου πω κάτι και να το βγάλω από μέσα μου. Ο διοικητής ήρθε στο μπαρ και δέχτηκα από εκείνον παρενόχληση. Δεν μπορώ να πω κάτι στον Χρήστο. Φοβάμαι την αντίδρασή του αν το καταλάβει», εξομολογείται η κοπέλα στη Δάφνη.

«Πρέπει με κάποιον τρόπο να τον παγιδεύσουμε. Δεν γίνεται αυτό το κτήνος να κυκλοφορεί ελεύθερο και να συνεχίζει αυτό που κάνει», της απαντάει εκείνη αγανακτισμένη. «Υποσχέσου μου ότι δεν θα πεις τίποτα στον Χρήστο», την παρακαλάει η Σοφία κι εκείνη της δίνει τον λόγο της.

Ο διοικητής που νιώθει ότι έχει το πάνω χέρι, απειλεί πια ανοιχτά τον Χρήστο και τη Δάφνη. «Θα βάλω στη φυλακή και εσένα και εκείνη», τους φωνάζει, ενώ δεν διστάζει να ενοχλεί με θράσος τη Σοφία ξανά. Την επισκέπτεται και την τρομοκρατεί. «Εμείς οι δύο κάτι αφήσαμε στη μέση.

Εκτός κι αν θέλεις να δεις τον αντρούλη σου πίσω από τα σίδερα της φυλακής», της λέει. Εκείνη πλέον αναγκάζεται να μιλήσει στον Χρήστο. «Θα τον σκοτώσω. Δεν θα γλιτώσει αυτή τη φορά», φωνάζει εκείνος έξαλλος. Ο Σταματίου νομίζει ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο, όμως βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς υπάρχει κάποιος που απειλεί να ξεσκεπάσει τη σκοτεινή πλευρά του. «Ξέρω και έχω στοιχεία για σένα. Αν θέλεις να γλιτώσεις το τομάρι σου έλα να με βρεις», λέει η φωνή στο ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχεται.

Παράλληλα, μετά τους εκβιασμούς του διοικητή, ο Χρήστος θέλει να φυγαδεύσει τη Δάφνη. «Νικήτα, πρέπει να βοηθήσεις. Μόνο εσύ μπορείς. Πρέπει να βοηθήσουμε τη Δάφνη να φύγει από εδώ», του εξηγεί κι εκείνος συμφωνεί.

Την ίδια στιγμή ο διοικητής πηγαίνει στο μέρος που του υποδεικνύει ο εκβιαστής και παγώνει όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του, ενώ ο Χρήστος και ο Δημήτρης που ξέρει την αλήθεια και προτίθεται να βοηθήσει, με τη βοήθεια του Νικήτα καταστρώνουν σχέδιο διαφυγής της Δάφνης που έχει μπει στο στόχαστρο του διοικητή.

gossip

Ανακοίνωσε on air η Ιωάννα Σιαμπάνη ότι παντρεύεται τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο

sports

Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας: Νίκησε ο Χάμιλτον, απίστευτο θρίλερ στην κορυφή!