Ήλιος spoiler: Σοκ στην σειρά! Η Αθηνά έγκυος από τον δολοφόνο του Φίλιππου

Ήλιος Spoiler: Σοκ στην σειρά! Η Αθηνά έγκυος από τον δολοφόνο του Φίλιππου

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, καθώς ένας γολγοθάς για την Αθηνά ξεκινά! Όπως θα διαβάσετε και παρακάτω η Αθηνά στην σειρά Ήλιος μένει έγκυος και το παιδί φυσικά είναι του Στέφανου. Πως θα εξελιχθεί αυτή σχέση; Θα μάθει η Αθηνά την πραγματική του ταυτότητα;

Ήλιος Spoiler: Σοκ στην σειρά! Η Αθηνά έγκυος από τον δολοφόνο του Φίλιππου

Η σχέση ανάμεσα στην Αθηνά και τον Στέφανο προχωράει με σταθερά βήματα.

Οι δυο ήρωες της σειράς έχουν περάσει αρκετές δυσκολίες, ειδικά η Αθηνά που για ένα διάστημα έδινε μάχη για να κόψει τον εθισμό της με το αλκοόλ, με τον Στέφανο να στέκεται στο πλευρό της. Οι δυο τους ενώ περάσαν αρκετά η σχέση τους πλέον θα περάσει σε άλλο επίπεδο καθώς η Αθηνά μένει έγκυος από τον Στέφανό.

Όπως γνωρίζεται ο Στέφανος είναι γιός του Μενέλαου και ο δολοφόνος του Φίλιππου κάτι που η Αθηνά δεν γνωρίζει. Η μόνη που γνωρίζει την αλήθεια είναι η Ελπίδα η οποία στην συνέχεια θα την εκμυστηρευτεί στο Δημήτρη με σκοπό να βοηθήσουν την Αθηνά.

Ο Δημήτρης με την σειρά του, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi, θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την συνεργάτιδά του Αθηνά χωρίς να της αποκαλύψει την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου.

Η Αθηνά στην σειρά Ήλιος θεωρεί μεγάλη τύχη αλλά και δώρο θεού που κατάφερε και μείνει έγκυος και θα κάνει τα πάντα για να το κρατήσει αυτό το παιδί στην ζωή. Όμως όλα θα ανατραπούν μόλις μάθει την φρικτή αλήθεια για τον αγαπημένο της Στέφανο.

Survivor 5 spoiler: Αυτoί είναι οι 3 πρώτοι Διάσημοι

Spoilers

Ενισχύθηκε ο Αλέξανδρος Μακεδονίας, που παίρνει Ξενικάκη, Καραγιάννη και Στεφανοπούλου