Ήλιος spoiler: οι συγκλονιστικές εξελίξεις που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο

Ο πρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» έκλεισε με ένα συγκλονιστικό φινάλε. Που αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα αλλά και πολύ πόνο στη ζωή των ηρώων.

Ήλιος spoiler: οι συγκλονιστικές εξελίξεις που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο.

Ο Φίλιππος δεν είναι πια στη ζωή. Ο δεύτερος κύκλος θα βρει τους πάντες να θρηνούν για εκείνον. Η Αλίκη δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε τόσο άδικα ο πατέρας των παιδιών της και ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκε με πολλή αγάπη ένα μεγάλο μέρος της ζωής της. Η Λήδα κι εκείνη νιώθει αβάστακτο πόνο.

Ο πρώτος της μεγάλος έρωτας και πατέρας του γιου της Πέτρου δεν ζει πια και χάθηκε άδικα. Τα παιδιά του κι εκείνα είναι συγκλονισμένα. Τραγική φιγούρα και η Αλεξάνδρα, η μητέρα του, που έχασε τον μονοχογιό της και είναι απαρηγόρητη. Όσο για τη Διώνη δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε την ευτυχία μέσα από την αγκαλιά της, λίγο πριν φύγει στο εξωτερικό με τον αγαπημένο της. Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί και όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι αυτός που ήθελε το κακό του και γιατί, αφού ο Φίλιππος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δεν είχε εχθρούς.

Ο Δημήτρης Λαϊνάς, όσο πληγωμένος κι αν νιώθει που δεν κατάφερε να προστατεύσει τον φίλο του. Έχει βάλει στόχο της ζωής του να βρει τον δολοφόνο του Φίλιππου και να τον κλείσει για πάντα στη φυλακή.

Δεν θα ησυχάσει αν δεν το καταφέρει. Του το οφείλει και νιώθει ένοχος ο ίδιος που δεν προέβλεψε όσα ακολούθησαν στο πάρτι του γάμου του. Ήταν σίγουρος ότι η ασφάλεια στον χώρο ήταν δρακόντεια.

Όμως, το κακό τώρα έγινε κι εκείνος δεν θα ησυχάσει αν δεν πιάσει τον δολοφόνο.

Το υπόσχεται στα παιδιά της αγαπημένης του Αλίκης αλλά και στην ίδια και δεν θα τους απογοητεύσει. Η εξιχνίαση αυτού του στυγερού εγκλήματος έχει γίνει πια για εκείνον ζήτημα τιμής και ορκίζεται πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να λύσει την υπόθεση. Αυτό όμως δεν αρκεί γιατί ο δολοφόνος είναι ακόμη εκεί έξω.

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο θάνατος του Φίλιππου είναι αρκετός ή αν θα επιστρέψει απειλώντας και κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς του.

Το κυριότερο όλων είναι πως κανείς δεν ξέρει τι θέλει από αυτούς. Όλοι ζουν με τον φόβο ότι η ζωή τους μπορεί να είναι σε άμεσο κίνδυνο. TV24.

Spoilers

Με τη συμμετοχή 184 αθλητών και αθλητριών το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΟΠΑΠ 2021 στο ΟΑΚΑ (2-4-7)

8 λεξεις

8 λέξεις spoiler 01/07: Η Ηλιάνα βγάζει όπλο στον Οδυσσέα