Ήλιος spoiler: Ο Μάνος αποφυλακίζεται!

Οι προσπάθειες της Αλίκης να υιοθετήσει τη μικρή Αζίζα πέφτουν στο κενό. Ιδιαίτερα μετά τη συνάντησή της με τη μητέρα της, η μικρή δεν φαίνεται να εμπιστεύεται πια την Αλίκη και της κρύβει ότι την πλησίασε η Λεϊλά. Ωστόσο αυτά που έχει μάθει η Αλίκη για την Λεϊλά την τρομάζουν και φοβάται να της τη παραδώσει παρά την επιμονή του Παύλου.

 

H φυλάκιση του Μάνου θα είναι πολύ σύντομη. Τα στοιχεία που φτάνουν στην αστυνομία και επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του δεν χωράνε καμία αμφιβολία. Ο Μάνος αποφυλακίζεται όμως έχει ταραχθεί από όλα όσα του έχουν συμβεί.

Η Λήδα μαθαίνει όλη την αλήθεια όταν παίρνει τα αποτελέσματα του DNA που αποκαλύπτουν ότι ο Κωνσταντίνος είναι ο πατέρας της. Την ίδια ώρα η Λεϊλά θα μπει κρυφά στο σπίτι της Αλίκης για να πάρει την Αζίζα.

Όλα όσα έχουν γίνει με την Αζίζα αναστατώνουν κι άλλο την Αλίκη η οποία κατηγορεί τον Πάυλο ότι καλύπτει την Λεϊλά. Την ίδια ώρα ο Χρήστος καλείται να πάρει τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής του καθώς προκειμένου να σώσει τη Σοφία θα πρέπει να «θυσιάσει» το αγέννητο παιδί τους.

Ο Μάνος είναι σοκαρισμένος από όλα αυτά που έχει μάθει. Η Αθηνά από την μεριά της παραμένει δύσπιστη προς το πρόσωπό του. Οδηγείται έτσι στη μητέρα του Μάνου και ζητάει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη μέχρι τώρα ζωή του από αυτή.

Η Ελένη προσπαθεί να ξεπεράσει την απιστία του Ιάσωνα αγνωόντας ότι αυτή ήταν η Μυρτώ. Η Νέλλη είναι έξαλλη με τον Σπύρο που της έκρυψε την αλήθεια. Συναντάει έτσι τον Μιχάλη και του ζητάει συγνώμη.

Βαλάντης – Πόπη Μαλλιωτάκη: Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι -φωτογραφια

7 τροφές που βελτιώνουν την αντοχή σου στο σεξ