Ήλιος Spoiler: Ο Δημήτρης πάλι στο πλευρό της Αλίκης…

Σύμφωνα με το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές για όλους. Οι απώλειες προκαλούν πόνο, θυμό αλλά και πολλά ερωτηματικά. Πράξεις και επιλογές του χθες καθορίζουν το τώρα. Ένα παλιό μυστικό αποκαλύπτεται και κινδυνεύει να καταστρέψει τη ζωή της Αλίκης.

Ο Δημήτρης ξανά στο πλευρό της Αλίκης…

Μετά την απομόνωσή τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Δημήτρης και η Νάντα παίρνουν μια απόφαση που θα δώσει τελείως άλλη τροπή στην καταδίωξή τους. Έτσι, καταφέρνουν κάποια στιγμή να φτάσουν στην Καβάλα. Ο Στέφανος όμως μαθαίνει πού κρύβεται η Νάντια και πηγαίνει ο ίδιος να τη βγάλει από τη μέση…

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης μαθαίνει για τη δίκη της γυναίκας του και συνειδητοποιεί ότι κινδυνεύει να καταδικαστεί. Αυτή η προοπτική τον τρομάζει, γιατί φυσικά την αγαπά ακόμα, γι’ αυτό και η επανένωσή τους είναι φορτισμένη συναισθηματικά και για τους δύο. Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης της ζητά να κρύψει τη Νάντια στο σπίτι της.

Η Αλίκη φοβάται, αλλά προσφέρεται να της δώσει καταφύγιο, αφού ο Δημήτρης της αποκαλύπτει ότι είναι η μοναδική μάρτυρας που είδε τον άνθρωπο που ψάχνουν. Η Νάντια άλλωστε του έχει ήδη εξομολογηθεί ότι αυτός που προσπάθησε να τη σκοτώσει ήταν ο γιος του Μενέλαου!

Σε δύσκολη θέση η Αλίκη

Στο μεταξύ, Ελένη, Λήδα και Αλεξάνδρα καταθέτουν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης της Αλίκης. Ο δικηγόρος κατηγορίας όμως, που έχει στοιχεία για το παρελθόν τους, το εκμεταλλεύεται, φέρνοντας την Αλίκη σε ακόμα πιο άσχημη θέση.

Αλλά και η κατάθεση της Ελπίδας δεν είναι η αναμενόμενη και βάζει σε υποψίες την Αλίκη, που δεν ξέρει τι να υποθέσει, καθώς αγνοεί ότι στην πραγματικότητα η Ελπίδα προσπαθεί να τηρήσει ισορροπίες για να μην κινδυνεύσει πάλι ο γιος της.

Έπειτα από όλες αυτές τις εξελίξεις η Αλίκη φοβάται πως η καταδίκη της είναι πια μονόδρομος… Ο Δημήτρης της συμπαραστέκεται, αλλά συνειδητοποιεί ότι οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό εξακολουθούν να τον επηρεάζουν βαθιά.

Η αγάπη του όμως για την γυναίκα της ζωής του είναι τόσο μεγάλη, που θα τα βάλει όλα στην άκρη αδιαφορώντας για το κόστος….

Spoilers

Κορονοϊός κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα 14-11-2021

Ήλιος spoiler: Τραγικές ώρες για την Αλίκη - Η Ελπίδα την «καίει» με την κατάθεσή της

Ήλιος spoiler: Τραγικές ώρες για την Αλίκη – Η Ελπίδα την «καίει» με την κατάθεσή της