Ήλιος spoiler: Η Αλίκη αδυνατεί να πιστέψει πως μετά τον Φίλιππο, τον πατέρα των παιδιών της, χάνει και τον Δημήτρη

Ένα τραγικό γεγονός θα αλλάξει τις ζωές όλων των πρωταγωνιστών στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Δημήτρης πέφτει νεκρός στην σειρά Ήλιος ενώ η Αλίκη κουβαλάει το παιδί του.

 

Η Αλίκη έγκυος στο παιδί του Δημήτρη
Η Αλίκη αδυνατεί να πιστέψει πως μετά τον Φίλιππο, τον πατέρα των παιδιών της, χάνει και τον Δημήτρη. Προσπαθεί να προχωρήσει αλλά δε σταματάει να κατηγορεί τον εαυτό της για όλα όσα συνέβησαν καθώς αυτή ήταν που έμπλεξε τον αγαπημένο της στην ιστορία.

Είναι συνεχώς αδιάθετη αλλά το αποδίδει το γεγονός στη μεγάλη στεναχώρια της. Ωστόσο σύντομα κάποιες υποψίες ότι μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα της μπαίνουν στο μυαλό. Έτσι, κάνει τεστ εγκυμοσύνης και αυτό βγαίνει θετικό!

Η Αλίκη δεν ξέρει πως να διαχειριστεί το γεγονός. Τα συναισθήματα της είναι ανάμικτα. Οι σκέψεις για το πως θα μεγαλώσει το μωρό χωρίς τον άντρα της ζωής της της κατακλύζουν το μυαλό.

Θολώνει και σκέφτεται να μην κρατήσει το μωρό. Όμως αυτό το μωρό είναι κομμάτι του Δημήτρη, του άντρα που λάτρεψε, του άλλου της μισού.

Οι άσχημες σκέψεις φεύγουν από το μυαλό της και αποφασίζει να κρατήσει το μωρό.

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Η Μάνα-Μήδεια στα δικαστήρια με κατεβασμένο κεφάλι

Showbiz: Πρώην πανελίστας τσιτσιίδι στο κρεβάτι στέλνει χαιρετίσματα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου