Ήλιος spoiler: Νέος έρωτας για την Αθηνά! Ποιος είναι;

Ήλιος spoiler

Ένας νέος έρωτας θα δούμε να εκτυλίσσεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος ανάμεσα στην Αθηνά και τον Αχιλλέα, τον ψυχολόγο που έχει αναλάβει να κάνει κάποιες συνεδρίες στον Στέφανο μέσα στην φυλακή. Πως θα προκύψει αυτό το νέο ειδύλλιο;

Ο Αχιλλέας, θα εισβάλλει σε πολύ λίγο καιρό στην ζωή της Αθηνάς αλλά και του Στέφανου, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή και θα τους αναστατώσει. Ο όμορφος και γοητευτικός ψυχολόγος ξεκινά μια σειρά από συνεδρίες στον Στέφανο με τον ίδιο όσο περνάει ο καιρός να δείχνει πως βελτιώνεται μέρα με την μέρα.

Ο Στέφανος θέλει να αποδείξει με αυτό τον τρόπο ότι μπορεί να μεγαλώσει το παιδί του μαζί με την Αθηνά και κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Η Αθηνά μπορεί να προβληματίζεται αρκετά αλλά είναι ξεκάθαρη απέναντί του. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το επιτρέψει αυτό, όσο και αν ο Στέφανος αλλάξει.

Εκτός από αυτό όμως, η Αθηνά όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος θα αρχίσει να αποκτά μια ιδιαίτερη σχέση με τον Αχιλλέα, τον ψυχολόγο του Στέφανου. Η ίδια καταλαβαίνει πως υπάρχει μια έλξη μεταξύ τους με τον Αχιλλέα να δείχνει και αυτός από πλευράς του πως έχει γοητευτεί από την παρουσία της.

Θα έχουν άραγε μέλλον αυτοί οι δυο;

Survivor spoiler: Μπήκαν οι νέοι πάικτες – Θα τα δώσει όλα ο Σοϊλέδης

Survivor spoiler: Μυριέλλα και Κατσαούνης έτοιμοι για νέες αισθημαιτκές περιπέτειες στην τοποθεσία Καραϊβική