Ήλιος Spoiler: Η πρόταση γάμου που περιμέναμε

ηλιος

Ο πρωταγωνιστής εισβάλλει στο σπίτι και ακινητοποιεί την Μπέτυ, πριν το μεγάλο κακό. Έχοντας, πλέον, απαλλαγεί από την παρουσία της, προτείνει στην Αλίκη να δειπνίσουν, για να ξεχάσουν τα τελευταία γεγονότα. Γεγονότα και περιστατικά που στιγμάτισαν τις ζωές τους. Πράγματι, ο Δημήτρης καλεί την Αλίκη σε ένα ρομαντικό δείπνο, στο οποίο της κάνει πρόταση γάμου, στη σειρά Ήλιος.

Παρόλο που είναι μαζί για μικρό χρονικό διάστημα, εκείνος γνωρίζει πως αυτή η γυναίκα του άλλαξε τη ζωή. Είναι παράφορα ερωτευμένος μαζί της και θέλει να την έχει δίπλα του, κάθε λεπτό.

Μπορεί να γίνει ασπίδα προστασίας για την αγαπημένη του και να παλέψει με όποιον απειλήσει τη ζωή της. Η Αλίκη, γοητευμένη από τα λόγια του, λέει το μεγάλο ναι.

Έτσι, ο Δημήτρης και η Αλίκη ξεκινούν τις ετοιμασίες, στη σειρά Ήλιος, χωρίς να γνωρίζουν πως η πρόταση γάμου θα σταθεί η αφορμή για νέα εμπόδια στη σχέση τους.

Στην Καβάλα εμφανίζεται η πρώην σύζυγος του Δημήτρη, μαζί με την κόρη τους. Ένα νέο μαρτύριο ξεκινάει για τους πρωταγωνιστές, με επίκεντρο μυστικά του παρελθόντος.

Survivor: Δώρο Του Τριαντάφυλλου Στον Ατζούν

siwpilos dromos

Σιωπηλός Δρόμος: Ένας παράφορος έρωτας