Ήλιος spoiler: Η Μαργαρίτα νεκρή – Το τροχαίο που ανατρέπει τα πάντα

Ήλιος Spoiler: Η Μαργαρίτα νεκρή - Το τροχαίο που ανατρέπει τα πάντα

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις για την καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Ήλιος, η οποία συνεχίζει για δεύτερη σεζόν εντυπωσιάζοντας τους τηλεθεατές της. Η υπόθεση της σειράς έχει αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον με την προσθήκη ρόλων και την εξέλιξη των ιστοριών. Ένα τραγικό γεγονός θα συμβεί όμως στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος καθώς η Μαργαρίτα Βολίδη καταλήγει νεκρή.

Η Μαργαρίτα θα φέρει σε απόγνωση την Αλίκη στα επόμενα επεισόδια της σειράς, γνωρίζοντας πια την εμπλοκή της στο φόνο του άνδρα της. Η ίδια θα την οδηγήσει στην αστυνομία για να ομολογήσει την πράξη της με την Αλίκη να την παρακαλεί να της δώσει λίγο ακόμα χρόνο για να μιλήσει στα παιδιά της.

Ο Δημήτρης στην πορεία σύμφωνα με πληροφορίες του TiVi θα ανακαλύψει μια φωτογραφία από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Βολίδης η οποία καίει την Αλίκη.

Στην συνέχεια η Μαργαρίτα δίνει τελεσίγραφο στην Αλίκη λέγοντας της πως ο χρόνος της τελείωσε. Η ίδια την παίρνει και πηγαίνουν μαζί στο τμήμα με σκοπό την ομολογία της Αλίκης.

Οι δύο γυναίκες ξεκινούν για το τμήμα όμως ένα τροχαίο ατύχημα ανατρέπει τα πάντα καθώς η Μαργαρίτα καταλήγει νεκρή και η Αλίκη τραυματίζεται πολύ σοβαρά.

Η συνέχεια στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος θα είναι συγκλονιστική με την Μαργαρίτα να καταλήγει νεκρή! Η Αλίκη θα πληρώσει τελικά για το έγκλημα που διέπραξε στο παρελθόν μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη;

Spoilers

Αιμίλιος Χειλάκης: Ο όγκος στο κρανίο πίεσε το οπτικό νεύρο και το μάτι δεν έκανε μηχανική κίνηση

Spoilers

GNTM spoiler: Αποχώρησε οικειοθελώς ο…