Ήλιος spoiler: Η κατάσταση της Αθηνάς ξεφεύγει

Ήλιος Spoiler: Η κατάσταση της Αθηνάς ξεφεύγει

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 Ήλιος μπήκε και δυναμικά φέτος στις οθόνες μας με τις εξελίξεις και τις ανατροπές να διαδέχονται η μια την άλλη.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής δραματικής σειράς; Όπως θα δείτε παρακάτω, Η Αθηνά στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος γίνεται αλκοολική, με το ποτό να είναι μονόδρομος στην ζωή της προσπαθώντας να ξεπεράσει τον χαμό του Γιάννη.

Η Αθηνά προσπαθώντας να ξεπεράσει τον θάνατο του Γιάννη το ρίχνει στο ποτό και αυτή της η εξάρτιση θα προκαλέσει προβλήματα και στην ίδια αλλά και στην δουλειά της. Η Αθηνά είναι εισαγγελέας και ρόλος της στο Αστυνομικό Τμήμα της Καβάλας είναι καθοριστικός ειδικά αυτή την περίοδο που υπάρχει μια αναστάτωση λόγω της δολοφονίας του Φίλιππου αλλά και της υπόθεσης Βολίδη.

Η κατάστασή της ξεφεύγει και εκτίθεται αρκετά στην υπηρεσία της .Όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνεται και η ίδια πως έχει γίνει αλκοολική και πως χρειάζεται βοήθεια. Στο πλευρό της θα σταθεί ο Στέφανος, ο οποίος την νοιάζεται πολύ και θα την βοηθήσει όσο μπορεί να απεξαρτοποιηθεί από αυτή την κακή συνήθεια.

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος είναι καθοριστικά για την εξέλιξη της σειράς με την Αθηνά να γίνεται αλκοολική, μια εξάρτηση που σίγουρα δεν θα της βγει σε καλό.

X-Factor spoiler: To «Χ Factor» το παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο … έρχεται στο MEGA.

natassa

Νατάσα Παζαΐτη: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση και το στιλάτο φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις