Ήλιος spoiler: Η εμμονή της Αθηνάς με τον Μανό θα την οδηγήσει στα άκρα

Η Αθηνά θέλει να κάνει τεστ DNA στον Μάνο για να αποδείξει πως είναι ο Στέφανος, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για την ίδια. Πιο συγκεκριμένα, η εμμονή της με τον Μανό θα την οδηγήσει στα άκρα και θα την βάλει σε μπελάδες καθώς θα βρεθεί στο στόχαστρο των συναδέλφων της.

Η εμμονή της Αθηνάς με τον Μανό θα την οδηγήσει στα άκραΗ αυτοκτονία του πρώην συντρόφου της μέσα στην φυλακή την είχε κάνει αρχικά να ηρεμήσει όμως η συνάντηση της με τον σωσία του την έχει κάνει να πιστέψει πως ο Στέφανος επέστρεψε στη ζωή της για να πάρει εκδίκηση.

Εκείνη θα κάνει από την πλευρά της τα πάντα για να τον ξεσκεπάσει όμως θα βρει εμπόδια στα σχέδια της από το ίδιο της το φιλικό αλλά και επαγγελματικό περιβάλλον.

Παράλληλα, ο Αχιλλέας φροντίζει να της ξεκαθαρίσει πως πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψης καθώς αυτό θα της κοστίσει και την δουλειά της αλλά και την ίδια τους την σχέση που έδειχνε να απελευθερώνεται μετά τον θάνατο του Στέφανου.

Την ίδια στιγμή, η Λήδα με την βοήθεια του Νικήτα προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι ο άνθρωπος που φαίνεται να είχε σχέση με την μητέρα της.

Σε ιδιαιτέρως δύσκολη θέση βρίσκεται όμως και ο Ιάσωνας απέναντι στην Ελένη, καθώς η Μυρτώ του ασκεί πιέσεις παρότι εκείνος της έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να χωρίσει.

Σασμός spoiler: Η Βασιλική κάνει τη ΜΕΓΑΛΗ ανατροπή… όχι μόνο δεν πεθαίνει αλλά αλλάζει τα πάντα στη ζωή και την καθημερινότητα της

Σασμός spoiler: Το κρυφό μυστικό του Σταυρου!