Ήλιος spoiler: Η Ελπίδα σε κίνδυνο – Ποιος την απειλεί

Ήλιος Spoiler: Η Ελπίδα σε κίνδυνο – Ποιος την απειλεί

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φανατικοί τηλεθεατές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς η Ελπίδα Σταύρου, η εγκληματολόγος που εισέβαλε στην σειρά φέτος για να εξιχνιάσει την υπόθεση του Ιάσονα Ζερίδη, θα βρεθεί σε κίνδυνο. Ποιος την απειλεί και τι θέλει να πετύχει;

 

Η Ελπίδα στα επόμενα επεισόδια της σειράς ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του Δημήτρη και σοκάρεται.

Την αποκάλυψη την έκανε γνωστή ένας κρατούμενος στις φυλακές της Καβάλας ο οποίος τυγχάνει να είναι παλιός της γνώριμος. Εκτός από την αποκάλυψη για τον Δημήτρη μαθαίνει ποιος κρύβεται και πίσω από την δολοφονία του Φίλιππου.

Ύστερα από αυτές τις σοκαριστικές αποκαλύψεις η ίδια δέχεται απειλές για να μην αποκαλύψει την αλήθεια σε κανέναν. Οι απειλές που δέχεται αφορούν την ζωή της με την ίδια τρομοκρατείται αρκετά.

Εκτός από όλα αυτά η ίδια θα βρεθεί μπλεγμένη και σε μια άλλη υπόθεση που αφορά την οικιακή βοηθό της Αλίκης, της οποίας η κόρη εξαφανίζεται.

Η Ελπίδα στην σειρά Ήλιος θα αναγκαστεί να καταθέσει για την συγκεκριμένη υπόθεση καθώς είναι η τελευταία που είδε την αγνοούμενη.

Την συγκεκριμένη υπόθεση θα την αναλάβει ο νέος διοικητής της Αστυνομίας, Πάνος Σταματίου.

Spoilers

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον επιχειρηματία σύζυγό της, Γιάννη Ακκά

Spoilers

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Μου επιτέθηκαν σε ταβέρνα επειδή…»