Ήλιος Spoiler: Η Ελένη στο στόχαστρο του Ιάσωνα – Απειλεί να σκοτώσει

Ήλιος Spoiler: Η Ελένη στο στόχαστρο του Ιάσωνα - Απειλεί να σκοτώσει

Παρακολουθώντας τα νέα επεισόδια της σειράς βλέπουμε τον αγώνα που δίνει ο Δημήτρης Λαινάς για να βρει τον δολοφόνο του Φίλιππου. Οι έρευνες συνεχίζονται και παράλληλα οι υπόλοιπες ιστορίες της σειράς συνεχίζουν να κρατούν τους τηλεθεατές σε αγωνία. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο Ιάσονας, απειλεί την Ελένη με εκείνη να φοβάται για την ζωή της.

Ένα αγόρι που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία των γονιών του. Ένα παιδί έξυπνο, όμορφο, γύρω στα 20, που έχει περάσει περίεργα παιδικά χρόνια με ανέσεις, αλλά χωρίς αγάπη. Καταφέρνει να διαφύγει τη σύλληψη, αλλά πίσω από τον φόβο και την ανασφάλεια κρύβεται ένας ευαίσθητος και δυναμικός χαρακτήρας.

Τα μεγάλα οικογενειακά μυστικά που βγαίνουν στο φως θα αποκαλύψουν σκοτεινές αλήθειες για τη ζωή του. Κάποια στιγμή, με αφορμή ένα ατύχημα, θα γνωρίσει την Εύα και η ζωή και των δύο θα πάρει άλλη τροπή.

Μέχρι όμως να γίνει αυτό ο Ιάσονας κρύβεται για να γλυτώσει την σύλληψη στην σειρά Ήλιος με την Ελένη να πέφτει «θύμα» του.

Η ίδια καθώς πηγαίνει σε ένα σπίτι για να το δείξει σε πελάτες, μπροστά της εμφανίζεται ο Ιάσονας απειλώντας την με μαχαίρι.

Η ίδια του προσφέρει καταφύγιο καθώς δεν έχει άλλη επιλογή με τον Ιάσονα να θεωρείτε ακόμα ύποπτος για τον φόνο των γονιών του.

Spoilers

Μαχαίρωσαν μαθητή στο Ξηροκάμπι Σπάρτης

Spoilers

Ισπανία – χώρα μας 8-11: Οι Έλληνες πολίστες βύθισαν τους Ισπανούς και τώρα τελικός!