Ήλιος spoiler: Η Αζίζα μπήκε στην ζωή της Αλίκης! Ποια είναι όμως;

Η Αλίκη πριν από λίγο καιρό βρήκε τυχαία στο δρόμο ένα μικρό κοριτσάκι που φαινόταν να μην έχει κανέναν στην ζωή της. Η ίδια έσπευσε να την πάει στην αστυνομία κάνοντας ότι περνάει από το χέρι της για να βρει τους γονείς της μικρής μετανάστριας, αλλά τα εμπόδια που συνάντησε ήταν πολλά.

 

Παρατηρούμε πως στην ζωή και την καθημερινότητα της Αλίκης και του Δημήτρη έχει εισβάλλει η μικρή Αζίζα, ένα μικρό κοριτσάκι που έχει βιώσει πολλές δυσκολίες στην ζωή του.

Ο Δημήτρης συμφωνεί και βάζει μπροστά τις διαδικασίες με την Πρόνοια καθώς η οικογένεια του κοριτσιού παραμένει εξαφανισμένη.

Την επόμενη κιόλας στιγμή όμως, η Αλίκη στην σειρά Ήλιος διαπιστώνει πως η μικρή Αζίζα κινδυνεύει και προσπαθεί μαζί με τον Δημήτρη να βρει μια λύση για να την βοηθήσουν.

Ο Δημήτρης αφού έκανε την έρευνα του γύρω από την μικρή Αζίζα ανακάλυψε πως η μητέρας της είναι νεκρή. Η Αλίκη σοκάρεται και του προτείνει να την πάρουν στο σπίτι τους μέχρι να βρεθεί μια λύση.

Τα πάντα όμως θα ανατραπούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς και ένα πολύ σοβαρό κύκλωμα θα απαγάγει την Αζίζα και τον Δημήτρη και οι δυο τους θα κινδυνέψουν άσχημα. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη υπόθεση θα στοιχήσει την ζωή του Δημήτρη στην σειρά Ήλιος και οι ζωές όλων θα αλλάξουν ριζικά.

Spoilers

Τάκης Θεοδωρικάκος – «Οι λέσχες φιλάθλων πρέπει να λειτουργούν με την ευθύνη των συλλόγων»

Σασμός spoiler: Ο Πετρής Βρουλάκης επιστρέφει στη σειρά Σασμός, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή