Ήλιος spoiler: Η Αθηνά κλείνει την Αλίκη στην φυλακή

Ήλιος spoiler: Η Αθηνά κλείνει την Αλίκη στην φυλακή

Η Αλίκη  ομολογεί στον Δημήτρη τα πάντα σχετικά με τον φόνο του Βολίδη. Έκτος όμως από την ήδη κατηγορία που την βαραίνει, θα κατηγορηθεί και για την εξαφάνιση του Δημήτρη.

Καθώς η Αλίκη ομολογεί τα πάντα στον Δημήτρη για το σκοτεινό και ένοχο παρελθόν της, μια απρόσμενη εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα και κάνει ακόμα πιο δύσκολη την θέση της. Η ίδια κατηγορείτε και για τον φόνο αλλά και για την εξαφάνιση του συζύγου της, Δημήτρη. Βλέπει πως τα περιθώρια στενεύουν για την ίδια και η σύλληψη της είναι θέμα ωρών. Την επόμενη κιόλας στιγμή πιάνει τα παιδιά της και τους λέει τα πάντα προσπαθώντας να τους εξηγήσει πως θα τιμωρηθεί σύντομα για τα λάθη της.

Ο Δημήτρης δεν αποκαλύπτει σε κανέναν την αλήθεια για την Αλίκη όμως ο Στέφανος έχει τις υποψίες του πως η Αλίκη είναι μπλεγμένη με τον φόνο, με την Αθηνά να αρνείται να τον πιστέψει.

Ο Δημήτρης παραμένει εξαφανισμένος και παράλληλα η Αθηνά κάνει τα πάντα για να τον βρει. Στα χέρια της βρίσκεται ένα στοιχείο που καίει την Αλίκη σχετικά με την δολοφονία του Απόστολου Βολίδη.

Αφού συνειδητοποιεί πως η Αλίκη βρίσκεται πίσω από τον φόνο, την κατηγορεί για την εξαφάνιση του Δημήτρη ισχυρίζοντας πως ο ίδιος ήξερε την αλήθεια. Αμέσως μετά την συλλαμβάνει, με την Αλίκη να κουβαλάει στην πλάτη της δυο βαριές κατηγορίες.

Η εξαφάνιση του Δημήτρη στην σειρά Ήλιος στέλνει την Αλίκη στην φυλακή καθώς η αστυνομία πιστεύει πως αυτή κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του.

Spoilers

Ο Ναντέ «έσωσε» το βαθμό για τη Σεντ Ετιέν, σε ένα «επεισοδιακό» ματς

Spoilers

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται μπροστά στα μάτια του Μανώλη