Ήλιος spoiler: Διψασμένη για εκδίκηση η Αλεξάνδρα βάζει να τον σκοτώσουν τον Στέφανο

Ήλιος

Οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές της σειράς Ήλιος στα επόμενα επεισόδια καθώς η πραγματική ταυτότητα του Στέφανου αποκαλύπτεται! Πως θα αντιδράσει η Αλεξάνδρα στην σειρά Ήλιος μόλις διαπιστώσει πως ο Στέφανος είναι γιος του Μενέλαου αλλά και ο δολοφόνος του Φίλιππου;

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού ΜΥtv, όλη η Καβάλα μαθαίνει πως ο Στέφανος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από την δολοφονία του Φίλιππου. Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος με αυτό το αγγελικό πρόσωπο είναι ένας αδίστακτος δολοφόνος.

Η Αλίκη μόλις το μάθει θα σπεύσει να ενημερώσει την Αλεξάνδρα. Η γυναίκα σοκάρεται μόλις της ανακοινώνει η Αλίκη τον δολοφόνο του γιού της.

Δεν μπορεί να διανοηθεί πως το άτομο που προσέλαβε για να την βοηθήσει να βρει τον πραγματικό ένοχο του γιού της, είναι ο δολοφόνος του.

Διψασμένη για εκδίκηση λοιπόν, δίνει εντολή στον συνεργάτη της Λουκά να σκοτώσει τον Στέφανο! Η συνέχεια όπως όλα δείχνουν θα είναι απρόβλεπτη καθώς η Αλεξάνδρα θα κινήσει γη και ουρανό με σκοπό ο Στέφανος στην σειρά Ήλιος, να πληρώσει.

Πηνελόπη Πιτσούλη: Έξαλλη με τον Χαϊκάλη για την αποχώρηση του από το θέατρο …

Γραφείο τελετών κάνει έκπτωση -85% εξαιτίας του black friday