Ήλιος: Ο Νικήτας θυσιάζεται για την Λήδα – Η μεγάλη ανατροπή

Χamos

Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις ανάμεσα στα ζευγάρια της αγαπημένης μας σειράς.

Η Λήδα και ο Νικήτας καλούνται να αντιμετωπίσουν μία μεγάλη πρόκληση, στη σειρά Ήλιος, μετά την απροσδόκητη απαγωγή της πρωταγωνίστριας. Όπως είχε γραφτεί και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, ο Μάνος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο απέναντι στο ζευγάρι.

Αποφασίζει να βάλει τέλος στη συμπεριφορά που δέχεται από τον Νικήτα και ρισκάρει για να κερδίσει την προσοχή του. Παρατηρώντας την Λήδα να δένεται όλο και περισσότερο μαζί του, συνειδητοποιεί ποιο πρέπει να είναι το θύμα του, για να πετύχει τους στόχους του. Έτσι, αρπάζει την Λήδα και την φυλακίζει, με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται σε σύγχυση. Ποια θα είναι η θυσία του Νικήτα;

Η μεγάλη θυσία
Όσο ο Νικήτας ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό, η Λήδα γίνεται το θύμα του Μάνου, με την απαγωγή της να φέρνει τα πάνω κάτω στη σειρά Ήλιος. Χωρίς να το αντιληφθεί, την αρπάζει και την κρατάει όμηρο σε ένα απομονωμένο μέρος, μακριά από όλους και όλα. Όταν ο Νικήτας μαθαίνει τι συμβαίνει, πανικοβάλλεται. Γνωρίζει πως ο Μάνος είναι ικανός να φτάσει στα άκρα, για να πετύχει αυτό που θέλει.

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει την αγαπημένη του είναι, όμως, μάταιο. Ο Μάνος είναι ικανός να κάνει μεγάλο κακό στην Λήδα και αυτό επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Νικήτας να απελπιστεί. Πηγαίνει στον Λαϊνά και του υπόσχεται να παραδοθεί, εάν εκείνος βοηθήσει την Λήδα.

Έτσι, σύμφωνα με το MYtv, ο Νικήτας θυσιάζεται στα χέρια της αστυνομίας, όσο η Λήδα προσπαθεί να διαφύγει από αυτή την απαγωγή που στιγματίζει τη σειρά Ήλιος. Ο Μάνος δε φαίνεται να είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος με τις αρχές. Ποιες θα είναι οι συνέπειες; Θα φυλακίσει ο Λαϊνάς τον Νικήτα, ή θα εκτιμήσει την αυτοθυσία του για την αγαπημένη του Λήδα;

Φάρμα Spoiler 22/4: Υψηλές θερμοκρασίες στο κτήμα αλλά ο Μπιλάκος είναι ευάερος!

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Δείτε τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο 22/4