Ήλιος: Ο Μενέλαος ξεσπά – Η Αλίκη το σκάει

Ήλιος: Ο Μενέλαος ξεσπά – Η Αλίκη το σκάει

Ήλιος: Κρίσιμες ώρες θα περάσει η Αλίκη, στη σειρά Ήλιος, με την απαγωγή αυτή να απασχολεί πολύ τους πρωταγωνιστές. Ο Μενέλαος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, με κύριο στόχο να αποσπάσει τον Δημήτρη Λαϊνά από τις έρευνές του. Έτσι, βάζει τα τσιράκια του να απαγάγουν την πρωταγωνίστρια, προκαλώντας τον απόλυτο πανικό.

Ήλιος: Ο Μενέλαος ξεσπά – Η Αλίκη το σκάει

Όλοι η οικογένεια Βενεκίδη θα βρεθεί σε απόγνωση, ενώ η Αλίκη θα υποφέρει στα χέρια του Μενέλαου. Ο Δημήτρης θα δεχτεί να κάνει ότι του ζητήσει ο αδίστακτος αυτός άντρας, προκειμένου να σωθεί η αγαπημένη του. Νιώθει υπεύθυνος για τα δεινά που βιώνει εξαιτίας του και οι ενοχές του τον πνίγουν στα επόμενα επεισόδια. Πώς θα αντιδράσει η Αλίκη και πώς θα εξελιχθεί η απαγωγή στη σειρά Ήλιος;

Ο τρόπος που συμπεριφέρεται στην πρωταγωνίστρια είναι βάναυσος. Την πιέζει να αποκαλύψει όσα γνωρίζει για τις έρευνες του Δημήτρη, η ίδια όμως αρνείται. Έτσι, ο Μενέλαος αποφασίζει να πάρει ο ίδιος τον Δημήτρη, απειλώντας τον με τον χειρότερο τρόπο. Του ξεκαθαρίζει πως εάν δεν του υποδείξει τον πληροφοριοδότη της αστυνομίας, θα της κάνει μεγάλο κακό.

Ο Δημήτρης υπόσχεται να κάνει ότι του ζητήσει. Η Αλίκη έχει, όμως, άλλα σχέδια στη σειρά Ήλιος, σχετικά με την απαγωγή της. Έτσι, λίγο πριν ο Δημήτρης ομολογήσει, η πρωταγωνίστρια βρίσκει την ψυχική και σωματική δύναμη και επιχειρεί να το σκάσει. Το μέρος που είναι φυλακισμένη θα δυσκολέψει την προσπάθειά της, με τον Μενέλαο να εξοργίζεται ακόμη περισσότερο.

Οι ώρες γίνονται όλο και πιο δύσκολες. Στο μεταξύ, ο Μενέλαος θέτει ένα νέο πρόσωπο στο επίκεντρο και αυτό δεν είναι άλλο, από τον δικηγόρο του. Όταν μαθαίνει πως δρα πίσω από την πλάτη του, αποφασίζει να τον τιμωρήσει, όπως αρμόζει.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

8 λέξεις: Ο Άκης πέφτει στα δίχτυα της Μαίρης

8 λέξεις: Ο Άκης πέφτει στα δίχτυα της Μαίρης

Σπύρος Μπιμπίλας: «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της – Αν δεν είχα προλάβει θα είχε πεθάνει»