Ήλιος: Ο χωρισμός που διαλύει την πρωταγωνίστρια

Ήλιος: Ο χωρισμός που διαλύει την πρωταγωνίστρια

Ήλιος: Σημαντικές αποφάσεις θα κληθούν να πάρουν οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης μας σειράς. Αποφάσεις καθοριστικές για την ζωή τους, αλλά και για τις μεταξύ τους σχέσεις.

 

Ο χωρισμός δε θα αργήσει να έρθει στη σειρά Ήλιος, όσο ο Φίλιππος, αλλά και η Διώνη προσπαθούν να βρουν μία λύση στην κρίση της σχέσης τους.

Στο μεταξύ, οι έρευνες του Λαϊνά συνεχίζονται, με τον Φίλιππο να αποτελεί το δυνατό του όπλο. Οι δύο φίλοι και συνεργάτες είναι πολύ κοντά στο να ξεσκεπάσουν τον Μενέλαο, με αποτέλεσμα να φτάνουν στα άκρα. Στο επίκεντρο θα βρεθεί και η Αλίκη, η οποία για ακόμη μια φορά θα αφεθεί στα ψέματα της Ιωάννας. Τί θα δούμε απόψε στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1;

Πολύ κοντά βρίσκεται ο Φίλιππος στο να διεκδικήσει μια θέση δίπλα στον Μενέλαο. Ο επιχειρηματίας, παρόλο που ανησυχεί, δείχνει απόλυτο εμπιστοσύνη στον Φίλιππο και σκέφτεται σοβαρά να τον προσλάβει ως βοηθό του. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον Λαϊνά να εισχωρήσει στα κρυφά μονοπάτια που βαδίζει ο Μενέλαος. Σκοπός του; Να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Κι ενώ όλα φαίνονται να κυλούν βάσει σχεδίου, ο Μενέλαος κάνει την ανατροπή. Θέτει ως απαράβατο όρο την Διώνη, με αποτέλεσμα ο Φίλιππος να μπαίνει σε σκέψεις και ο μεγάλος χωρισμός να πλησιάζει, στη σειρά Ήλιος. Ο Μενέλαος, παρόλο που δεν γνωρίζει την ερωτική τους σχέση, θέλει να κρατήσει την Διώνη όσο πιο μακριά γίνεται από τις δουλειές του, αλλά και από τον Φίλιππο.

Μπροστά στην αποκάλυψη της αλήθειας, ο Φίλιππος αποφασίζει να θυσιάσει την σχέση του με την Διώνη κι έτσι ο χωρισμός τους έρχεται, στη σειρά Ήλιος. Ο πρωταγωνιστής καταλαβαίνει πως μπλέκει σε περίεργες και επικίνδυνες καταστάσεις, γεγονός που του δημιουργεί ανησυχία για την τύχη της αγαπημένης του. Δε θέλει, σε καμία περίπτωση, η Διώνη να συμμετέχει σε όλο αυτό.

Έτσι, θα ανακοινώσει την ηρωίδα το τέλος της σχέσης τους, με την ίδια να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Για πρώτη φορά ένιωσε ερωτευμένη και παραδομένη σε αυτό το συναίσθημα. Τα λόγια του Φίλιππου θα την πληγώσουν αρκετά, ενώ δε θα αργήσει να υποψιαστεί πως πίσω από αυτό, κρύβεται κάτι άλλο, πιο σκοτεινό.serfare.com

Με ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ στο ΥΓΕΙΑ ο Πέτρος Φιλλιπίδης! Τον μετέφερε η γυναίκα του!

8 Λέξεις: Η Ελισάβετ βυθίζεται στη θλίψη