Ήλιος: Η Ελίνα Μάλαμα μιλάει για το τέλος της Μπέτυς

ilios:-i-elina-malama-milaei-gia-to-telos-tis-mpetys

H Ελίνα Μάλαμα, η τηλεοπτική Μπέτυ της σειράς Ήλιος του ANT1, μιλάει αποκλειστικά στο youfly.com για τις δραματικές εξελίξεις που έρχονται σε σχέση με τo ρόλο της.

H είσοδος που έκανε η Ελίνα Μάλαμα στην επιτυχημένη σειρά «Ήλιος», μέσα από την Μπέτυ, έφερε τα πάνω – κάτω στις ζωές των ηρώων και τράβηξε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του σίριαλ του ANT1. Η Ελίνα Μάλαμα, μια ηθοποιός που υπηρετεί αθόρυβα αλλά πιστά τη τέχνη της υποκριτικής, μιλά στο youfly για τη συμμετοχής της στη εν λόγω παραγωγή και αποκαλύπτει τι θα συμβεί στην ηρωίδα που υποδύεται.

Πως προέκυψε ο ρόλος της Μπέτυς στη σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1;

Ο ρόλος της Μπέτυς προέκυψε μέσα από κάστινγκ. Με είχε δει η casting director όπως και η σκηνοθέτιδα της σειράς και κάποια στιγμή μου τηλεφώνησαν και με πρότειναν το συγκεκριμένο ρόλο της Μπέτυς.

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις σας όταν πρωτοδιαβάσατε το ρόλο σας;

Δεν πρόλαβα να διαβάσω και πολύ το σενάριο. Μου είπανε λίγα πράγματα για το ρόλο της Μπέτυς. Έτσι έγινε πιο μυστηριώδης ο ρόλος και ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ. Απλώς ήξερα ότι ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η πλοκή και η εξέλιξη του συγκεκριμένου χαρακτήρα. Ήξερα απλά κάποια χαρακτηριστικά τόσο για τη ζωή της ηρωίδας και όσο και για τη συμπεριφοράς της.

Τι ήταν αυτό που σας ιντρίγκαρε περισσότερο στο ρόλο της Μπέτυς;

Το κίνητρο της Μπέτυς, το πώς ξεκίνησε, τι κρύβει, τι αισθάνεται, γιατί τα αισθάνεται όλα αυτά, που θέλει να πάει. Είναι στοιχεία που μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα για τη συγκεκριμένη ηρωίδα.

«H Μπέτυ είναι μια γυναίκα δυναμική και έξυπνη που κυνηγάει τους στόχους της»
Τι είδους χαρακτήρας είναι η ηρωίδα που υποδύεστε;
Είναι μια γυναίκα δυναμική, έξυπνη που κυνηγάει τους στόχους της. Δεν έχει σταματήσει να προσπαθεί για το καλύτερο, παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της. Γι’ αυτό άλλωστε και κατάφερε σε μια τόσο μικρή ηλικία να είναι αυτόνομη και αυτάρκης με δική της αερολέσχη.

Ως Μπέτυ γιατί μισείτε τόσο την Αλίκη και το Δημήτρη;

Η Μπέτυ δε νομίζω ότι μισεί μόνο την Αλίκη. Το Δημήτρη δεν ξέρω αν τον μισεί. Νομίζω ότι εκδικείται για όλα η Μπέτυ. Η εκδικητική της ας πούμε μανία ξεκινά από την είδηση του χαμού του αδερφού της. Από εκεί ξεκινάει δηλαδή η δολοπλοκία. Είναι ένα χαστούκι σε ότι της έχει συμβεί και απλά βρίσκει έκφραση στο πρόσωπο της Αλίκης και της κόρης της αλλά και του πρώην συντρόφου της. Εκδικείται για όλα.

«Η Μπέτυ πεθαίνει»
Ποιος είναι ο στόχος της Μπέτυς στη συνέχεια;

Κάθε επιλογή που κάνει η Μπέτυ την οδηγεί σε ένα αδιέξοδο. Όπως λέει και η ίδια σε κάποια στιγμή όλα επιστρέφονται κυρίως το κακό που έχει κάνει χωρίς να συνειδητοποιεί βέβαια ότι αυτό είναι που κάνει η ίδια.

Θα δούμε να καταλήγει στη φυλακή;

Όχι. Η Μπέτυ πεθαίνει. Ήταν αρκετά έντονη η δράση της Μπέτυς και αυτή είναι μια φυσιολογική έκβαση.

Στη σειρά πρωταγωνιστείτε σε πολλές σκηνές δράσης; Ποια σκηνή σας δυσκόλεψε λίγο παραπάνω;

Αυτό που μας δυσκολεύει ουσιαστικά είναι η έλλειψη χρόνου. Γιατί ο όγκος εργασίας είναι αρκετά μεγάλος και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να πεις ότι α εντάξει θα μου είναι εύκολο τελικά. Πάντα υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας. Αλλά αυτός ο βαθμός δυσκολίας με γοητεύει και μου αρέσει πολύ. Δεν το βλέπω σαν πρόβλημα την απαίτηση της κίνησης, της ενέργειας και την έντασης.

Με το κομμάτι αναγνωρισιμότητας πως τα πάτε; Ο κόσμος στο δρόμος πως σας αντιμετωπίζει;

Πολύ καλά. Υπάρχει αυτό το θέμα σε μικρή έκταση θα έλεγα, σε μια καθημερινή βάση. Ρωτάει ο κόσμος με πολύ ευγενικό τρόπο για τις εξελίξεις της σειράς. Και διαπιστώνω με χαρά να ταυτίζονται με όλες τις ιστορίες κι όχι μόνο με τη δική μου. Μια κυρία της προάλλες έφθασε να μου πει: “Εγώ που σε βλέπω από το καναπέ μου φοβάμαι”. Και γέλασα πάρα πολύ.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια σας;

Υπάρχουνε κάποιες προτάσεις για τη συνέχεια αλλά δεν έχω κάτι ανακοινώσιμο ακόμη.

Χamos

Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλιά, λίγες ημέρες πριν υποδεχτεί στη ζωή την κόρη της

survivor

Survivor Spoiler: Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τις δύο ομάδες σε έκτακτο συμβούλιο