Ήλιος: Μία νέα ιστορία ανατρέπει τα πάντα

Ήλιος 3ος κύκλος: Μία νέα ιστορία ανατρέπει τα πάντα

Μία νέα ηρωίδα έρχεται τη νέα σεζόν, για να φέρει μεγάλη ανατροπή! Ο Δημήτρης και η Αλίκη θα διχαστούν, για ακόμη μια φορά. Το ζευγάρι θα περάσει από 40 κύματα, εξαιτίας μίας νέας παρουσίας που θα διχάσει. Η Αντιγόνη Φρυδά εισβάλλει στη σειρά Ήλιος και βάζει σε σκέψεις τον Δημήτρη Λαϊνά.

Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά, με την ηρωίδα μας να γίνεται γρήγορα μέρος της καθημερινότητάς του. Η Αντιγόνη θα υποδυθεί μία νέα αστυνομικό, η οποία καταφθάνει στην Καβάλα για να διαλευκάνει μία περίπλοκη και πολύ μυστηριώδη υπόθεση. Ποια εμπόδια θα συναντήσει;

Σύμφωνα με το TV O’Clock, η Αντιγόνη Φρυδά θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η σειρά αυτή μας έχει συνηθίσει σε πολλές ανατροπές και εντάσεις. Οι πρωταγωνιστές θα βιώσουν έναν τεράστιο Γολγοθά, μετά την απώλεια του Φίλιππου, αλλά και μέσα από τις προσπάθειες που θα κάνουν για να φέρουν στο φως τη δικαίωση.

Στο μεταξύ, μία νέα υπόθεση θα βρεθεί στο επίκεντρο της αστυνομίας, ενώ νέες ιστορίες θα επηρεάσουν και τη Λήδα με τον Νικήτα. Ο Ήλιος ξεκινάει δυναμικά τη νέα σεζόν, με την Αντιγόνη Φρυδά να γίνεται μέλος αυτής της πολύ δυνατής ομάδας που μας καθηλώνει.

Οι συναντήσεις της με τον Δημήτρη Λαϊνά θα είναι όλο και πιο συχνές.

Θα εργάζονται στο ίδιο τμήμα, γεγονός που θα τους φέρει πολύ κοντά. Η υπόθεση στην οποία θα εργαστούν, θα κορυφώσει το σασπένς των τηλεθεατών.

Στο μεταξύ, η Αλίκη και ο Δημήτρης θα περάσουν τη δική τους κρίση, ο έρωτάς τους, όμως, θα νικήσει τα πάντα.

funny

Ανέκδοτο: Είναι ο Παπάς της ενορίας και εξομολογεί έναν …! Τρελό γέλιο

Σοκάρει ο εγγονός του Γκιωνάκη … Είχα καταλάβει ότι ή θα πεθάνω ή θα πάω φυλακή