Ήλιος spoiler: Στα κόκκινα οι σχέσεις της Ελένης με τον πατέρα του – Η Αλίκη καταγγέλλει στα ΜΜΕ όσα ξέρει για το εργοστάσιο

ηλιος

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Ήλιος.

Αυτό θα συμβεί γιατί θα δείτε την Ελένη να βιώνει δύσκολες στιγμές μετά την επιστροφή του πατέρα της στην ζωή της, με την σχέση τους να βρίσκεται στα κόκκινα ενώ θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη εξέλιξη όταν θα αποφασίσει να τον επισκεφθεί και πάλι.

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά φαίνεται να είναι μπερδεμένη μετά από την έντονη πίεση που της ασκείται από τον Στέφανο αναφορικά με το παιδί που περιμένουν ενώ ο Ιωάννου θα της κάνει μια πρόταση που θα την φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Στα χέρια της Αστυνομίας θα βρεθεί ο Διονύσης ενώ η Λένα συνεχίζει να έχει αμφιβολίες αναφορικά με την αθωότητα του.

Τέλος, η Αλίκη καταγγέλλει στα ΜΜΕ όσα ξέρει για το εργοστάσιο κάτι που θα φέρει ανατροπές που θα αλλάξουν μια για πάντα τις ισορροπίες γύρω από το θέμα.

Τι θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, ο Ηλιος (11/1, 17:30)

Ο Δημήτρης συλλαμβάνει το Στέφανο προς ανακούφιση όλων. Η Λήδα προβληματίζεται με τους ασθενείς που όλο και πληθαίνουν εξαιτίας του μολυσμένου νερού.

Αποφασίζει να το ψάξει και συνειδητοποιεί πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, όταν βρίσκει στο αρχείο του νοσοκομείο παλαιότερες εισαγωγές ασθενών με παρόμοια συμπτώματα.

Η Γαλανού επισκέπτεται την κόρη της Χρυσάνθη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και έχουν μία αποκαλυπτική συζήτηση. Ο Στέφανος αρνείται να μιλήσει σε οποιονδήποτε άλλο, εκτός από την Αθηνά.

Ο κτηνοτρόφος Πετρίδης, αμέσως μετά την κατάθεσή του στην εισαγγελία, έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η Αλίκη είναι σίγουρη ότι πίσω από αυτό κρύβονται οι άνθρωποι του εργοστασίου.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Επεισόδιο 57, 58, 59, 60 – 3ος Κύκλος

ηλιος

Ήλιος spoiler: Επεισόδιο 82, 83, 84, 85 – 2ος Κύκλος