Ήλιος spoiler: Ο Τζαφάρ εκβιάζει τον Δημήτρη και η Αζίζα κινδυνεύει!

ηλιος

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Ήλιος.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ο Ήλιος σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο  «Ήλιος spoiler».

Στο επίκεντρο θα βρεθεί για ακόμη μια φορά η μικρή Αζίζα που διατρέχει τεράστιο κίνδυνο.

Οι έρευνες του Δημήτρη και της Αθηνάς για τον εντοπισμό της μητέρας του κοριτσιού έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο και τη στιγμή που κανείς δεν φαίνεται να έχει διάθεση να μιλήσει καθώς επικρατεί ο φόβος.

Ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως ο άνθρωπος κλειδί στην υπόθεση είναι ο Τζαφάρ, όμως το να προσπαθήσει να τον πιάσει δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση όπως θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Ο αστυνομικός ζητάει από τον Τζαφάρ να συναντηθούν προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως έχει εκείνος το στικάκι που πιστεύουν οι αρχές, όμως θα τον δει να τον εκβιάζει και να βάζει μπροστά την μικρή Αζίζα που την έχουν απαγάγει.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται με την Αλίκη να καταρρέει όταν θα διαπιστώσει πως τα στοιχεία που τους οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο σπίτι δεν είναι αληθή.

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά ενημερώνει τον Δημήτρη πως δέχεται έντονες πιέσεις από τους ανωτέρους της για να εκδώσει ένταλμα έρευνας στο σπίτι της Αλίκης αλλά και στην Φάρμα για το στικάκι.

Ο Δημήτρης όμως αρνείται να το παραδώσει έως ότου βρεθεί το μικρό κορίτσι με αποτέλεσμα να τεθεί από το σώμα σε διαθεσιμότητα, γεγονός που θα του στοιχήσει.

Spoilers

Πρίν απο λίγες ώρες – Νεκρός ο μπαλαδόρος ο Γιώργος Σιδέρης

τηλεθεαση

Τηλεθέαση: Σάρωσαν οι Συμπέθεροι απο τα Τίρανα