Ήλιος spoiler: Μια νέα γνωριμία για τον Παύλο αλλάζει για πάντα τη ζωή του

ηλιος

Η ανατροπή με την ώρα προβολής δεν έχει προσφέρει έως τώρα τα επιθυμητά αποτελέσματα στην τηλεθέαση, ωστόσο η συνέχεια αναμένεται να συναρπάσει με τις νέες εξελίξεις.

Όπως διαβάσατε στο Sportime, η Αλίκη τα φτιάχνει με τον Παύλο Σαρόγλου μετά την δολοφονία του Δημήτρη, αλλά αυτή δεν θα είναι η μοναδική ανατροπή.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι περιμένουμε:

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δημήτρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτάσει στον σπίτι της Αλίκης για να προλάβει να τη σώσει από τους ανθρώπους του Τζαφάρ. Η Αθηνά απογοητεύεται από την συμπεριφορά του Αχιλλέα όταν του ανακοινώνει πως θέλει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να γίνουν οικογένεια οι δυο τους με το μωρό.

Ο Ιάσωνας αισθάνεται ενοχές με την απόφασή του να φύγει για το εξωτερικό. Ο Χρήστος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που τον οδηγεί εσπευσμένα στο σπίτι της Αλίκης… Όταν φτάνει εκεί θα είναι ήδη αργά.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Η Αθηνά και ο Χρήστος ανακρίνουν τον άνθρωπο που προκάλεσε τη συμπλοκή στο σπίτι της Αλίκης κατ’ εντολή του Τζαφάρ… Όλα όσα συνέβησαν εκεί θα οδηγήσουν σε εξελίξεις που θα αλλάξουν τη ζωή όλων για πάντα.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Τα συγκλονιστικά γεγονότα της νύχτας στο σπίτι της Αλίκης έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στις ζωές όλων, οι οποίοι προσπαθούν να γυρίσουν σελίδα… Μια εγκυμοσύνη, μια πρόταση γάμου, ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν και ένα νέο πρόσωπο έρχονται να ανατρέψουν ξανά τα δεδομένα.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Η Αθηνά προσπαθεί να απαλλαγεί απ’ τους φόβους που της έχει προκαλέσει το τραγικό παρελθόν της με τον Στέφανο. Είναι όμως παρελθόν; Η Αλίκη αντιμετωπίζει ένα σοβαρό δίλημμα… Η Λήδα και ο Νικήτας βρίσκονται μπροστά σε μία σοκαριστική αποκάλυψη… Ο Ιάσωνας νιώθει πιεσμένος και κάτι κρύβει από την Ελένη…

Ο Παύλος, με έντονα ακόμη τα σημάδια της απώλειάς του, προσπαθεί να συνέλθει με τη βοήθεια του Αχιλλέα… Μία νέα γνωριμία θα έρθει να του αλλάξει τη ζωή.

Spoilers

Τρέμουν οι Influencers – Αναβάθμιση στο Instagram φέρνει μαζική διαγραφή περιεχομένου

Σασμός

Σασμός spoiler: Αυτοκτονεί η Καλλιόπη … το τραγικό τέλος της