Ήλιος spoiler: Ο Δημήτρης και η Ελπίδα πιέζουν στην ανάκριση τη γυναίκα με την ουλή

hlios spoiler

Δεν σταματάνε οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 και εμείς στo Sportime σας έχουμε τα νεότερα «spoiler» για τη συνέχεια της.

 

Σας έχουμε ήδη αναφέρει για το νέο «Ήλιος – spoiler» με την νέα παρενόχληση του Διοικητή όπως και για την είσοδο ενός νέου χαρακτήρα που θα υποδυθεί η γνωστή ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια.

Οι επερχόμενες εξελίξεις θα έχουν ξανά τον Διοικητή, Πάνο Σταματίου στο επίκεντρο με ένα πρόσωπο να προσπαθεί να ξεσκεπάσει όλα τα μυστικά του. Πρωταγωνιστικό ρόλο ωστόσο θα έχει και η Αθηνά καθώς η εγκυμοσύνη της την έχει μπερδέψει συναισθηματικά.

 

Ο Δημήτρης και η Ελπίδα πιέζουν στην ανάκριση τη γυναίκα με την ουλή. Όταν τελικά η ταυτότητά της αποκαλύπτεται, ανατρέπονται όλα όσα πίστευαν γι’ αυτήν.

Η Αλίκη, ενώ αγωνιά για το αν τελικά ο Στέφανος είναι ή όχι νεκρός, βρίσκεται μπλεγμένη σε μια νέα περιπέτεια. Μια επίσκεψή της στην εξοχή για ένα επαγγελματικό της θέμα , κρύβει απρόβλεπτους κινδύνους και συνέπειες.

Ο Διοικητής επισκέπτεται ξανά την Σοφία και την τρομοκρατεί, αναγκάζοντάς την να μιλήσει στο Χρήστο. Ο μικρός Χάρης, μπροστά στην επιθυμία του να ζήσει, μπαίνει στο δίλημμα να κάνει κάτι που τον ζορίζει πολύ.

Τα αισθήματα της Αθηνάς για το μωρό που πρόκειται να φέρει στον κόσμο αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, ενώ η Εύα μαθαίνει πως ο Ιάσωνας χώρισε με την Ελένη.

Ο Διοικητής βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς υπάρχει κάποιος που απειλεί να ξεσκεπάσει τη σκοτεινή πλευρά του.

the voice spoiler

The Voice spoiler: Έρχεται το τέλος για τον διαγωνισμό τραγουδιού!

i gi tis elias spoiler

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαργαρίτα θέλει τα φτιάξει με τον Ιάκωβο – Σοβαρός τραυματισμός της Αρετής