Ήλιος spoiler: Η Αλίκη αποκαλύπτει την πραγματική της σχέση της με τον Ιάσωνα, αλλά καλύπτει τον Στέφανο

hlios

Στο Ήλιο στα επόμενα επεισόδια η Αλίκη μπορεί να καλύπτει τον Στέφανο αλλά αποφασίζει να αποκαλύψει την πραγματική σχέση της με τον Ιάσωνα.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Στην σειρά Ήλιος, που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, η Αλίκη θα αποκαλύψει την πραγματική της σχέση με τον Ιάσωνα.

O Ήλιος μπορεί να άλλαξε ώρα προβολής εδώ και λίγο καιρό, γιατί άρχισε το «Ράδιο Αρβύλα», όμως συνεχίζει να είναι ψηλά στην τηλεθέαση. Όπως έγραψε το Sportime χθες Δημήτρης και Αλίκη δίνουν καταφύγιο στη Νάντια στα επόμενα επεισόδια.

Σε άλλες εξελίξεις, που θα υπάρξουν σύντομα η Αλίκη ανησυχεί ότι η νέα κατάθεση της Ελπίδας μπορεί να οδηγήσει στην καταδίκη της. Ο Δημήτρης πιέζει την Ελπίδα να του πει τι κρύβεται πίσω απ’ την αλλαγή της στάσης της και ποιον καλύπτει.

Η Ελπίδα αναγκάζεται να ομολογήσει την πραγματική σχέση της με τον Ιάσωνα, αλλά δεν κατονομάζει τον Στέφανο. Η Λήδα και ο Νικήτας προσπαθούν να συμπαρασταθούν στον Χάρη, το παιδί που σώθηκε από το τροχαίο, αφού τα νέα για εκείνον είναι πολύ δυσάρεστα.

Η Αλίκη καταθέτει στη δίκη της. Ο Δημήτρης της συμπαραστέκεται, αλλά συνειδητοποιεί ότι οι λόγοι που τους οδήγησαν στο χωρισμό εξακολουθούν να τον επηρεάζουν βαθιά. Η ώρα της απόφασης του δικαστηρίου για την Αλίκη έχει φτάσει…

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (Παρασκευή 18/11, 17:30 ΑΝΤ1)

Η Αλίκη αιφνιδιάζεται όταν της επιδίδεται κλήτευση για τη δίκη της που παίρνει επείγουσα προτεραιότητα… Η Αθηνά κηρύσσει ανοιχτά πόλεμο στον διοικητή, προκαλώντας την οργή του.

Η Αλίκη εξακολουθεί να πιστεύει πως η Ελπίδα κάτι κρύβει και ζητάει από τον Στέφανο να το ψάξει. Ο Δημήτρης βρίσκει την ευκαιρία και προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Μαριάνθη…

Η Νάντια το μαθαίνει και τα παίζει όλα για όλα απειλώντας τον με τη ζωή του… Ο Νικήτας ετοιμάζει μια ανεπάντεχη έκπληξη στην Λήδα και ο Στέφανος ζητάει στην Αθηνά να τον παντρευτεί… Κανείς όμως δεν περιμένει.. την αποκάλυψη που θα ανατρέψει τα πάντα!

Σασμός spoiler

Σασμός spoiler: Άγριος ξυλοδαρμός η σκηνή που θα σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό.

τηλεθεαση

Τηλεθέαση: Βασιλιάς ο Σασμός , ΣΟΚ για Μαλέσκου …