Ήλιος: Επεισόδιο 178

Ήλιος

Η Αλίκη με τον Δημήτρη παντρεύονται στο δημαρχείο. Ο Φίλιππος παίρνει ένα ακόμη μήνυμα από τον άνθρωπο που τον κυνηγά. Η Αλίκη έχει συνεχώς ένα κακό προαίσθημα, το οποίο δεν την αφήνει να χαρεί. Ο Δήμος δέχεται με μεγάλη χαρά την πρόταση της Λήδας να φέρει μερικά πράγματα σπίτι του και να μείνει λίγες μέρες μαζί του. Ο Δημήτρης ανησυχεί για την ασφάλεια στο κτήμα που θα γίνει το πάρτι του γάμου του… Η Λήδα βλέπει τυχαία για τελευταία φορά τον Νικήτα πριν φύγει για την Αθήνα… Ένας άντρας παρακολουθεί τον Δημήτρη όταν εκείνος βγαίνει από το σπίτι του Φίλιππου.

Ήλιος – Επεισόδιο 178 – 10/06

Ενώ ο Δημήτρης ψάχνει να βρει άκρη με τους εκβιαστές, ο Δήμος παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή του, η οποία θα επηρεάσει τόσο τη Λήδα όσο και τη Σοφία… Τόσο η Αλίκη, όσο και η Ελένη βρίσκονται ξαφνικά σε κίνδυνο, καθώς η σπείρα εξακολουθεί να ψάχνει τα χρήματα που τους έκλεψε ο Μανώλης…

Η Αλίκη αποφασίζει να ψάξει τα χρήματα κρυφά απ’ τον Δημήτρη, ώστε να γλυτώσουν απ’ τους εκβιαστές και ζητά την στήριξη του Φίλιππου και της Διώνης. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που ο Δημήτρης, στην προσπάθειά του να φτάσει στους εκβιαστές, πέφτει ανυποψίαστος στην παγίδα που του έχουν στήσει.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο 179, 180, 181, 182

Στον τελικό με «υπογραφή» Χίγκινς η Μπαρτσελόνα

Στον τελικό με «υπογραφή» Χίγκινς η Μπαρτσελόνα

Ήλιος

Ήλιος: Επεισόδιο 179