Ήλιος spoiler: Επεισόδιο 101, 102, 103, 104 – Β Κύκλος

ηλιος

Ήλιος – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104 – Β Κύκλος

Ήλιος – Επεισόδιο 101 – Β Κύκλος

Ο Χρήστος βρίσκει το στικάκι με τα στοιχεία για τους διακινητές και ετοιμάζεται να το παραδώσει στην υπηρεσία του. Ένα τηλεφώνημα της Αλίκης τον σταματάει, καθώς όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης έχει πέσει στα χέρια του κυκλώματος και κινδυνεύει η ζωή του.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης που κρατείται μαζί με την Αζίζα μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό για τη μητέρα της. Η Αθηνά πληροφορείται σοκαρισμένη κάτι για τον Στέφανο, αλλά δεν πιστεύει τίποτα αν δεν το διαπιστώσει με τα μάτια της… Ο Νικήτας, συνειδητοποιώντας πως για μια ακόμη φορά ο αδελφός του τον έχει ξεγελάσει, αποφασίζει να αποκαλύψει το σχέδιό του στην αστυνομία.

Ήλιος – Επεισόδιο 102 – Β Κύκλος

Η Αθηνά και ο Χρήστος καταστρώνουν ένα σχέδιο για να σώσουν το Δημήτρη, όμως η Αλίκη έχει τις αμφιβολίες της. Ο Νικήτας έρχεται αντιμέτωπος με ηθικά διλήμματα σχετικά με τον αδερφό του και η συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων που δεν ήθελε να παραδεχτεί είναι πολύ οδυνηρή γι΄ αυτόν.

Εν τω μεταξύ, μια νέα απειλή εμφανίζεται για την Αλίκη και την Αζίζα, ενώ ο Δημήτρης βρίσκεται ακόμη αβοήθητος στο έλεος του Τζαφάρ. Η Ελένη, μετά το σοκ που έχει υποστεί με το θέμα του πατέρα της, ξεσπάει και βγάζει από μέσα της τις πιο οδυνηρές αλήθειες…

Spoilers

Κορονοιός: Αλλαγές στα υποχρεωτικά rapid tests των εργαζομένων ιδιωτικού τομέα

Spoilers

ΑΑΔΕ – TaxisNET: Εκτός λειτουργίας από Παρασκευή 11-02-2022