Ήλιος spoiler: Το τέλος του Φίλιππου και του Δήμου

Ήλιος επεισόδια: Το τέλος του Φίλιππου και του Δήμου

Ο Φίλιππος και ο Δήμος δε θα συνεχίσουν στον δεύτερο κύκλο της σειράς Ήλιος. Κι αυτό γιατί, τόσο ο Αντίνοος Αλμπάνης, όσο και ο Μάριος Αθανασίου, έχουν υπογράψει για νέες τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες θα προβάλλονται την ίδια σεζόν με τον Ήλιο. Το κοινό ανυπομονεί να δει ποιο θα είναι το τέλος τους, με τον θάνατο να πλησιάζει τον έναν από τους δύο χαρακτήρες.

Ήλιος επεισόδια: Το τέλος του Φίλιππου και του Δήμου

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Φίλιππος, όσο και ο Δήμος συνέβαλαν σημαντικά στην εξέλιξη της υπόθεσης. Οι δύο αυτοί χαρακτήρες ερωτεύτηκαν, πόνεσαν, αγωνίστηκαν μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Οι υποθέσεις στις οποίες μπλέχτηκαν, έφερναν διαρκώς νέες ανατροπές και καθήλωναν τους τηλεθεατές. Με ποιον τρόπο θα μας αποχαιρετήσουν;

Το γαμήλιο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης στο κτήμα, θα σηματοδοτήσει και το τέλος των δύο πρωταγωνιστών. Ο Φίλιππος και ο Δήμος θα αποχαιρετήσουν οριστικά τη σειρά Ήλιος, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Η σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου έχει επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις για το μεγάλο φινάλε της σεζόν.

Όλοι οι καλεσμένοι θα είναι χαρούμενοι κι ενθουσιασμένοι. Το πάρτι ξεκινάει ευχάριστα, όμως δε θα έχει την ίδια κατάληξη. Κι αυτό, γιατί κάποιος από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές θα λείπει… Αξίζει να αναφερθεί πως τα κυκλώματα, στα οποία έχει μπλέξει ο Φίλιππος είναι πολύ επικίνδυνα. Στόχος του είναι να προστατεύσει την Διώνη, με κάθε κόστος.

Αντίστοιχα, ο Δήμος ζει τον έρωτά του με την Λήδα και δείχνει πολύ ευτυχισμένος. Ωστόσο, μια παράτολμη απόφασή του, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην αγαπημένη του. Το τέλος των δύο ηρώων θα καθηλώσει τους τηλεθεατές της σειράς. Φυσικά, τόσο ο Αντίνοος Αλμπάνης, όσο και ο Μάριος Αθανασίου δε θα αφήσουν παραπονεμένο το κοινό.

 

Χamos

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τη νίκη της στο MasterChef

γαλιτης

Γιώργος Γαλίτης: Έχω κάνει πολλές προτάσεις στα κανάλια, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση