Ήλιος επεισόδια: Συλλαμβάνουν το Μενέλαο – Ο Δημήτρης μπλέκει σε άσχημα παιχνίδια

Ήλιος επεισόδια: Συλλαμβάνουν το Μενέλαο - Ο Δημήτρης μπλέκει σε άσχημα παιχνίδια

Ήλιος επεισόδια: Λυτρωτική θα είναι η συνέχεια για τους τηλεθεατές, η χαρά, όμως, δε θα κρατήσει για πολύ. Ο Μενέλαος οδηγείται στην φυλακή, μέσα από ένα φρικτό έγκλημα που βάζει τους ήρωες, της σειράς Ήλιος, σε σκέψεις. Ο Δημήτρης, σε συνεργασία με τον Φίλιππο, καταφέρνουν να συλλάβουν τον αδίστακτο αυτόν επιχειρηματία, νομίζοντας πως ήρθε η λύση στο πρόβλημά τους. Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει.

Ήλιος επεισόδια: Συλλαμβάνουν το Μενέλαο – Ο Δημήτρης μπλέκει σε άσχημα παιχνίδια

Όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο Μενέλαος συνεχίζει να δρα παράνομα και επικίνδυνα, ακόμη και μέσα από την φυλακή. Ο Δημήτρης, χωρίς να το γνωρίζει, βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Τί θα δούμε στα επεισόδια που έρχονται;

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενα σχετικά άρθρα, ο δικηγόρος του Μενέλαου τον προδίδει. Φυσικά, πίσω από αυτή την εξέλιξη, κρύβεται ο Φίλιππος, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Έτσι, μετά από ένα μοιραίο λάθος, ο δικηγόρος βρίσκεται στο επίκεντρο του αδίστακτου επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του MyTV, o επιχειρηματίας δεν μπορεί να δεχτεί πως ο δικηγόρος τού έπαιξε ένα τόσο άσχημο παιχνίδι. Έτσι, δίνει εντολή στους ανθρώπους που τον ακολουθούν, να τον βγάλουν γρήγορα από τη μέση. Η κίνηση αυτή θα είναι και η αιτία για να οδηγηθεί ο Μενέλαος στην φυλακή, καθώς με την είδηση του θανάτου, όλοι οι ήρωες στη σειρά Ήλιος θα τον υποπτευθούν.

Με τα στοιχεία που συγκεντρώνει ο Λαϊνάς, καταφέρνει να οδηγήσει τον επιχειρηματία μέσα στο κελί. Ενώ όλοι ηρεμούν, ο Μενέλαος δείχνει πως η φυλακή δε τον εμποδίζει, στη σειρά Ήλιος. Η οργή του είναι μεγάλη και η δίψα του για εκδίκηση, ανεξέλεγκτη. Δεν μπορεί να δεχτεί πως ο Δημήτρης κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, εναντίον του.

Έτσι, ξεκινάει το εκδικητικό του παιχνίδι, πίσω από τα κάγκελα. Καθοδηγεί τους ανθρώπους του να καταστρέψουν τον Λαϊνά, χτυπώντας τον στο ευαίσθητο σημείο του, την Αλίκη. Θα καταφέρει να βγει αλώβητος ο πρωταγωνιστής, από αυτή την μονομαχία;

serfare.com

Ήλιος επεισόδια: Αυτός είναι επόμενος στόχος του Μενέλαου

Ήλιος επεισόδια: Αυτός είναι επόμενος στόχος του Μενέλαου

Αγγελική – Επεισόδιο 101

Αγγελική – Επεισόδιο 101