Ηλίας Ψινάκης: Ο λόγος που φοράει γυαλιά ηλίου ακόμη και μέσα στο σπίτι, το ατύχημα και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ο Ηλίας Ψινάκης βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, μέσα από την συμμετοχή του στο X-Factor, αλλά και το κανάλι που έχει δημιουργήσει στο Youtube.

Ο γνωστός μάνατζερ, όπως έχουμε πολλοί παρατηρήσει δεν αποχωρίζεται τα μαύρα γυαλιά ηλίου, ακόμα και σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτός είναι αρκετά σοβαρός, καθώς πριν κάποια χρόνια είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την υγεία του. Όπως είχε αποκαλύψει και παλαιότερα σε συνεντεύξεις του, μια επιθεώρηση στους σωλήνες ύδρευσης της περιοχής του δήμου ήταν η αφορμή για την περιπέτεια με την υγεία του.

Συγκεκριμένα λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του ως Δήμαρχος Μαραθώνα είχε πάει, μαζί με ομάδα επιστημόνων, να κάνει επιθεώρηση στους σωλήνες ύδρευσης της περιοχής του δήμου οι οποίοι χρονολογούνται από το 1920, οι οποίοι ήταν σκουριασμένοι και είναι από αμίαντο που είναι καρκινογόνος.

Οι ειδικοί δεν θέλησαν να μπουν στο σωλήνα προκειμένου να πάρουν δείγμα και να το πάνε για εργαστηριακή εξέταση και έτσι αποφάσισε να μπει ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης, χωρίς όμως να πάρει τα ανάλογα μέτρα προστασίας. Έχοντας μπει και ξύνοντας την σκουριά έπεσε στο μάτι του ίνες αμιάντου και τραυμάτισαν τον εξωτερικό χιτώνα.

Ο ίδιος σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει: «Να σας εξηγήσω πρώτα γιατί φοράω τα γυαλιά μου. Δεν είναι από αγένεια, είχα έναν τραυματισμό πριν από λίγες ημέρες και το θέαμα είναι αποτρόπαιο. Σας προφυλάσσω εικαστικά».

Survivor spoiler: Νέα δεδομένα… Ποια ομάδα θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο;

Tiana Musarra: Το πληθωρικό μοντέλο που… θα σας κάνει να ξεχάσετε και το όνομά σας